sivy Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 szukam wzmacniacza do Pylon Audio Pearl 27, mam 3 kandydatów, czytałem opinie że te kolumny potrzebują mocnego wzmacniacza, mam dwóch kandydatów: CAMBRIDGE AUDIO AXR100d TAGA HARMONY HTA-1000B który w waszej opinii będzie najlepszym wyborem ??? Prośba o pomoc, jakieś doświadczenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 Witaj, Czy potrzebujesz sam wzmacniacz stereo czy jednak z dodatkami? (np. potrzeba DAC i podłączeń pod TV itp...) Moc to jedno, a jaki dźwięk chciałbyś uzyskać? Ostatnie pytanie, póki co. O jakim budżecie myślałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivy Napisano 26 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2023 57 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj, Czy potrzebujesz sam wzmacniacz stereo czy jednak z dodatkami? (np. potrzeba DAC i podłączeń pod TV itp...) Moc to jedno, a jaki dźwięk chciałbyś uzyskać? Ostatnie pytanie, póki co. O jakim budżecie myślałeś? Będzie podłączony pod TV, dźwięk to głównie rock, budżet tak do 3000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 listopada 2023 Hej, Pylony to naturalnie brzmiąca konstrukcja. Cambridge AXR100, czy wyższy model (o niższej mocy) CXA61 zapewnią szybki bas, dokładne i szczegółowe granie Taga Harmony jest za to spokojniejsza, cieplejsza. Też przyjemne rozwiązanie. Opcją pomiędzy tymi dwoma wzmacniaczami jest Audiolab 6000A, też warto go sprawdzić Lekko cieplejsze granie, u nas bardzo często wybierana opcja pod Pearle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts