MA_AS Napisano 3 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2023 (edytowany) Dzień dobry właśnie nabyłam gramofon Gramofon Pro-Ject X-Tension 9 Quintet Black. Gramofon nabyłem okazyjnie. Jest to mój pierwszy gramofon. teraz mam dylemat i dlatego proszę o rade. jaki przedwzmacniacz do tego gramofonu. Lubię muzykę pop, hip-hop,rock. Ze względu na koszt gramofonu, który miał być znacznie tańszy teraz nie mogę wydać dużo kasy na przedwzmacniacz. Wiec się zastanawiam nad tanią opcją i myślę do roku zmienię go na coś lepszego. Zastanawiam się czy na początek nie wystarczy. ISKRA I a później nie do kupić Hegel V10 lub 1ARC pro 2. Jest taki wybór, że nie mogę się zdecydować. Chyba ze nie warto wydać np 5-8 tyś i jest po temacie. z góry dziękuje Edytowano 3 grudnia 2023 przez MA_AS 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Hej, co będzie za rok, to nikt nie wie Może też być tak, że wydasz to 1,5 tys teraz i będziesz zadowolony Iskra I to fajna opcja, jeśli szukasz brzmienia otwartego, neutralnego i napowietrzonego. Szukając z kolei grania bardziej analogowego, gęstszego, to spojrzałbym na Rega Fono MC MK4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 4 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2023 Dnia 3.12.2023 o 01:37, MA_AS napisał: Zastanawiam się czy na początek nie wystarczy. ISKRA I Na początek wystarczy, "a może nawet zabraknie". 😉 Z powodzeniem obsłuży zarówno MM jak i MC, wysoko i niskopoziomowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTaudio Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 Cześć! U nas w tej chwili promocja świąteczna na Iskrę, 1 270,00 zł https://sklep.htaudio.pl/category/promocje-black-friday-audiokultura?horizontal Mamy ograniczoną liczbę, więc proszę skontaktować się z naszym doradcą w celu doprecyzowania koloru 791 350 440 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts