Butler Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia (edytowany) 2 godziny temu, Gmow1977 napisał: posiadam Dune Hd pro vision 4k A jaki interfejs LAN posiada Dune? Ma 1Gb czy tylko 100Mb? Sprawdź w ustawieniach routera jaki tryb ma wynegocjowane połączenie, bo może wystarczy np. kabel RJ45 zmienić. Jeśli ma WiFi, to na próbę podłącz bezprzewodowo. Ponadto jak mocno masz obciążony router? Edytowano 13 stycznia przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Butler ma rację. Nie znam Dune ale 100 Mbps wynegocjowane na switchu to dużo za mało do tak gęstego filmu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia To parametry Dune hd pro vision 4k solo jaki posiadam https://www.dune-hd.com/products/dune-hd-pro-vision-4k-solo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Ma 1 Gbps. Sprawdź czy na tyle wynegocjował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Dnia 6.01.2024 o 22:15, Carmion napisał: Mailem T9i I wolę serię HT MK2 nawet w stereo. HTki graja dynamiczniej. No mogą się podobać. Dnia 6.01.2024 o 22:15, Carmion napisał: Moim zdaniem trochę się różni od MK1 Są różnice. Ja słuchałem na jedynkach u siebie. Dwojki już gdzie indziej. 3 godziny temu, PanKlor napisał: A jak stracisz to co? Przecież nie ma obowiązku używania go. Ja z kolei na VLC nie mogłem uzyskasz dzwieku HD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Ja z kolei na VLC nie mogłem uzyskasz dzwieku HD U mnie bez problemu truehd i dts. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klips Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia OK Panowie decyzja zapadła i będzie to Zidoo 9X Pro. Jednocześnie proszę rozwiejcie moje wątpliwości i wyjaśnijcie, czy konkretnie ten model czyta pliki BD oraz UHD 1 do 1 ISO i foldery? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 stycznia Udostępnij Napisano 15 stycznia Dnia 13.01.2024 o 17:38, PanKlor napisał: U mnie bez problemu truehd i dts. nie miałem do niego cierpliwości. Pewnie to kwestia ustawienia była. Ale u mnie to był Shield wtedy. 18 godzin temu, klips napisał: OK Panowie decyzja zapadła i będzie to Zidoo 9X Pro. Jednocześnie proszę rozwiejcie moje wątpliwości i wyjaśnijcie, czy konkretnie ten model czyta pliki BD oraz UHD 1 do 1 ISO i foldery? Skoro Shield to robi to Zidoo tez Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts