kacper.kaps Napisano 13 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2023 Cześć wszystkim, Na sprzedaż mam końcówkę mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam także drugą taką samą, w razie gdyby komuś było potrzebne więcej mocy - wtedy można kolumny zasilać osobnymi końcówkami, co też zrobiłem, zanim wymieniłem sprzęt. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, więc możliwa jest wysyłka, aczkolwiek szczerze preferowałbym odbiór osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilający. Za dodatkową opłatą mogę także dorzucić interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaję dlatego, że zachciało mi się zmian i poszedłem w hybrydę Unisona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz-L Napisano 16 stycznia Udostępnij Napisano 16 stycznia Dnia 13.12.2023 o 12:57, kacper.kaps napisał: Cześć wszystkim, Na sprzedaż mam końcówkę mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam także drugą taką samą, w razie gdyby komuś było potrzebne więcej mocy - wtedy można kolumny zasilać osobnymi końcówkami, co też zrobiłem, zanim wymieniłem sprzęt. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, więc możliwa jest wysyłka, aczkolwiek szczerze preferowałbym odbiór osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilający. Za dodatkową opłatą mogę także dorzucić interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaję dlatego, że zachciało mi się zmian i poszedłem w hybrydę Unisona. Witam, Jaka cena? Pozdrawiam serdecznie, Grzegorz Łukaszewski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 17 stycznia Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia Dzień dobry, Cena za 1szt. - 2400,- Za obie: 4500,- Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz-L Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Jak długo to grało? Ma Pan dokument zakupu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 18 stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia Oczywiście. Mam papiery + oryginalne pudełka. Grały u mnie od 2021 roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz-L Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Aktualnie nowy egzemplarz można kupić w cenie 2999 zł z dostawą. Jeżeli jest Pan skłonny do obniżenia ceny, to może się dogadamy. Jestem zainteresowany zakupem obu końcowek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia Panowie proponuję PW 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 13 października Udostępnij Napisano 13 października Dnia 13.12.2023 o 12:57, kacper.kaps napisał: Cześć wszystkim, Na sprzedaż mam końcówkę mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam także drugą taką samą, w razie gdyby komuś było potrzebne więcej mocy - wtedy można kolumny zasilać osobnymi końcówkami, co też zrobiłem, zanim wymieniłem sprzęt. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, więc możliwa jest wysyłka, aczkolwiek szczerze preferowałbym odbiór osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilający. Za dodatkową opłatą mogę także dorzucić interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaję dlatego, że zachciało mi się zmian i poszedłem w hybrydę Unisona. witaj . Jak graja Nu prime sta 9 mozesz opisac ? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts