kacper.kaps Napisano 13 grudnia 2023 Napisano 13 grudnia 2023 Cze艣膰 wszystkim, Na sprzeda偶 mam ko艅c贸wk臋 mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam tak偶e drug膮 tak膮 sam膮, w razie gdyby komu艣 by艂o potrzebne wi臋cej mocy - wtedy mo偶na kolumny zasila膰 osobnymi ko艅c贸wkami, co te偶 zrobi艂em, zanim wymieni艂em sprz臋t. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, wi臋c mo偶liwa jest wysy艂ka, aczkolwiek szczerze preferowa艂bym odbi贸r osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilaj膮cy. Za dodatkow膮 op艂at膮 mog臋 tak偶e dorzuci膰 interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaj臋 dlatego, 偶e zachcia艂o mi si臋 zmian i poszed艂em w hybryd臋 Unisona. Odpisz, cytuj膮c
Grzegorz-L Napisano 16 stycznia 2024 Napisano 16 stycznia 2024 Dnia 13.12.2023 o 12:57, kacper.kaps napisa艂: Cze艣膰 wszystkim, Na sprzeda偶 mam ko艅c贸wk臋 mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam tak偶e drug膮 tak膮 sam膮, w razie gdyby komu艣 by艂o potrzebne wi臋cej mocy - wtedy mo偶na kolumny zasila膰 osobnymi ko艅c贸wkami, co te偶 zrobi艂em, zanim wymieni艂em sprz臋t. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, wi臋c mo偶liwa jest wysy艂ka, aczkolwiek szczerze preferowa艂bym odbi贸r osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilaj膮cy. Za dodatkow膮 op艂at膮 mog臋 tak偶e dorzuci膰 interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaj臋 dlatego, 偶e zachcia艂o mi si臋 zmian i poszed艂em w hybryd臋 Unisona. Witam, Jaka cena? Pozdrawiam serdecznie, Grzegorz 艁ukaszewski聽 Odpisz, cytuj膮c
kacper.kaps Napisano 17 stycznia 2024 Autor Napisano 17 stycznia 2024 Dzie艅 dobry, Cena za 1szt. - 2400,- Za obie: 4500,- Odpisz, cytuj膮c
Grzegorz-L Napisano 17 stycznia 2024 Napisano 17 stycznia 2024 Jak d艂ugo to gra艂o? Ma Pan dokument zakupu? Odpisz, cytuj膮c
kacper.kaps Napisano 18 stycznia 2024 Autor Napisano 18 stycznia 2024 Oczywi艣cie. Mam papiery + oryginalne pude艂ka. Gra艂y u mnie od 2021 roku. Odpisz, cytuj膮c
Grzegorz-L Napisano 18 stycznia 2024 Napisano 18 stycznia 2024 Aktualnie nowy egzemplarz mo偶na kupi膰 w cenie 2999 z艂 z dostaw膮. Je偶eli jest Pan sk艂onny do obni偶enia ceny, to mo偶e si臋 dogadamy. Jestem zainteresowany zakupem obu ko艅cowek. Odpisz, cytuj膮c
Rafalik Napisano 13 pa藕dziernika 2024 Napisano 13 pa藕dziernika 2024 Dnia 13.12.2023 o 12:57, kacper.kaps napisa艂: Cze艣膰 wszystkim, Na sprzeda偶 mam ko艅c贸wk臋 mocy NuPrime STA-9 w idealnym stanie. Mam tak偶e drug膮 tak膮 sam膮, w razie gdyby komu艣 by艂o potrzebne wi臋cej mocy - wtedy mo偶na kolumny zasila膰 osobnymi ko艅c贸wkami, co te偶 zrobi艂em, zanim wymieni艂em sprz臋t. Posiadam oryginalne kartony do obu wzmacniaczy, wi臋c mo偶liwa jest wysy艂ka, aczkolwiek szczerze preferowa艂bym odbi贸r osobisty w Poznaniu na Ratajach. W komplecie kabel zasilaj膮cy. Za dodatkow膮 op艂at膮 mog臋 tak偶e dorzuci膰 interkontekty DH Labs Silver Sonic Air Matrix XLR. Sprzedaj臋 dlatego, 偶e zachcia艂o mi si臋 zmian i poszed艂em w hybryd臋 Unisona. witaj . Jak graja Nu prime sta 9 mozesz opisac ? pozdrawiam Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts