Misti Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 (edytowany) Cześć. Jak w tytule. Prosiłbym was o polecenie kolumn pod nad c 352. Koszt to przedział 2-3 tys. Znajomy poleca mi Magnaty tempus 77. Drugi z kolei poleca bardzo AVANCE 509 Dana. Boje się o bass refleks który tam jest z tylu a miejsca za kolumną jak na lekarstwo. Max by było te 30-40cm. Przeglądając internet natrafiłem na Indiany Tesi 561. Nie mam możliwości odsłuchania żadnych . Muzyka to najczęściej hip hop i elektronika typu house czasem też Rock i pop. Lubię brzeminie raczej ciepłe z mocnym badem. Dany słuchał Edytowano 21 grudnia 2023 przez Misti Dopisanie informacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Bassreflex jest bez znaczenia. Wszystko zależy od budowy kolumn. A także od akustyki pomieszczenia. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misti Napisano 21 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Bassreflex jest bez znaczenia. Wszystko zależy od budowy kolumn. A także od akustyki pomieszczenia. Pozdrawiam Któreś z tych kolumn byś polecał pod względem budowy - brzmienia ? Pomieszczenie u mnie jest duże - powyżej 50m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2023 Cześć, w tym budżecie z nowych kolumn ciężko będzie znaleźć coś ciekawego na ten metraż. Spojrzałbym na droższe Heco Aurora 1000, Heco Victa Elite 702, może Wilson Raptor 9. Tesi 561 to fajna opcja w swoim budżecie, zwłaszcza przy obecnej cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 Nie ma znaczenia gdzie będzie BR Jeśli nowe to w tej cenie poluj na Aurore 700 / czy omwe Magnaty z Serii Monitor. Koledzy z branzy powyżej zaznaczyli że grją bardziej otwartym dzwiekiem. Może być wyjątkowo udana konstrukcja, budżetowa. Z używanych to model F3 od Klipscha albo Heco Metas XT701 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misti Napisano 22 grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2023 Dziękuje wszystkim którzy coś podsunęli... Coś wybiorę z pewnością. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts