Q21 Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca Też się dobrze sprawdzi Niech służy razem z resztą sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca 22 godziny temu, Kolega123 napisał: Dzięki za pomoc. Kupiłem Oehlbacha Solidny, sprawdzony. Jest na prawdę ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 24 lipca Autor Udostępnij Napisano 24 lipca Po podłączałem wszystko. Na razie mam 2.0 i moim zdaniem w stereo gra dobrze. Zrobiłem kalibrację diraciem. Nie znam się kompletnie, według was jest ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca A jest lepiej po odsluchu? Nie czujesz spadku dynamiki? Tam po kalibracjci masz ciekawie bo lewa kolumna ma mocno podbite basy na 30Hz a prawa ma je mocno obciete. One stoją inaczej. Prawa blizej sciany, rogu albo coś? Zrobił bym lekką gorkę na basie. Linia moze tez smialo schodzic deliaktnie Podobnie jak tu Ale to indywidualny odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 lipca Udostępnij Napisano 25 lipca 15 godzin temu, Kolega123 napisał: Nie znam się kompletnie, według was jest ok? Jeśli podoba Ci się brzmienie, to tak Sam poszedłbym pewnie w krzywą Harmana, jak w muzyce nie przepadam, tak do filmów mi pasuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 30 lipca Autor Udostępnij Napisano 30 lipca Dnia 25.07.2024 o 07:54, Piotr Sonido napisał: A jest lepiej po odsluchu? Nie czujesz spadku dynamiki? Tam po kalibracjci masz ciekawie bo lewa kolumna ma mocno podbite basy na 30Hz a prawa ma je mocno obciete. One stoją inaczej. Prawa blizej sciany, rogu albo coś? Zrobił bym lekką gorkę na basie. Linia moze tez smialo schodzic deliaktnie Podobnie jak tu Ale to indywidualny odsłuch tak prawa blizej sciany narazie tak musi zostac. według mnie w pure audio gra to najlepiej, zrobilem dla testow górke na basie ale w bloku to raczej nie przejdzie , bo czuje jak mi podłoga chodzi pod nogami i szyby w okna drgaja a wcale glosno nie jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Jak nie jest głośno a słyszysz rezonanse to bym mimo wszystko skontrolował to REWem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 12 godzin temu, Kolega123 napisał: tak prawa blizej sciany narazie tak musi zostac. według mnie w pure audio gra to najlepiej, zrobilem dla testow górke na basie ale w bloku to raczej nie przejdzie , bo czuje jak mi podłoga chodzi pod nogami i szyby w okna drgaja a wcale glosno nie jest No to ok. Tak bby to wyglądało po ustawieniu włąsnie. Ze kolumny maja inne warunki pracy dosc mocno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 7 września Autor Udostępnij Napisano 7 września Witam, Rozglądam sie za centralnym. Czy do tych Triangli warto brac BRC01 , czy moze cos innego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 września Udostępnij Napisano 8 września Dnia 7.09.2024 o 16:46, Kolega123 napisał: Witam, Rozglądam sie za centralnym. Czy do tych Triangli warto brac BRC01 , czy moze cos innego ? Budżet? Bo jest kilka centralnych godnych uwagi. Nie musisz brać do kompletu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 8 września Autor Udostępnij Napisano 8 września 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Budżet? Bo jest kilka centralnych godnych uwagi. Nie musisz brać do kompletu. okolo 2k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września 20 godzin temu, Kolega123 napisał: okolo 2k Klipsch 440c / 404C Fyne F500c jest na promocji Polk R350 Paradigm 3v7 jeśli sięuda znaleść. Coś ze starszej serii Silver od Monitor audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 16 września Udostępnij Napisano 16 września Focal Vestia Focal Vestia też ma fajne centralki, bardzo klarowne i dokładne. Pasowałaby do Triangli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 września Udostępnij Napisano 17 września Jest Fyne F500c za mniej niż połowe tej ceny obecnie. Owszem to będzie nieco inne granie ale to nic. No i to świetny centralny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 13 października Autor Udostępnij Napisano 13 października Dzięki za podpowiedź. Ja cięgle się zastanawiam z centralnym. Szukam również szafki RTV do której mógłbym włożyć amplituner i na której mógłbym postawić centralny. Moglibyście polecić cos. Może byc to również na zamówienie na wymiar. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 13 października Udostępnij Napisano 13 października Zobacz sobie Wood and Paper z Wrocławia. Można modyfikować modele które mają w sklepie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolega123 Napisano 14 października Autor Udostępnij Napisano 14 października A co myślicie o: https://nautilus2.pl/21-urodziny/35372-blok-stax-450x-walnut-szklo-trawione.html https://audioplaza.pl/products/32739-solidsteel-s3-2-stolik-audio-salon-poznan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Dnia 13.10.2024 o 14:02, Kolega123 napisał: Dzięki za podpowiedź. Ja cięgle się zastanawiam z centralnym. Szukam również szafki RTV do której mógłbym włożyć amplituner i na której mógłbym postawić centralny. Moglibyście polecić cos. Może byc to również na zamówienie na wymiar. Amplitunera nie wkłada się do szafki! Chyba że coś takiego Znajomy ma i nie grzeje sie w srodku. Center raz jeszcze powtarzam Fyne F500c Dnia 14.10.2024 o 19:25, Kolega123 napisał: A co myślicie o: https://nautilus2.pl/21-urodziny/35372-blok-stax-450x-walnut-szklo-trawione.html https://audioplaza.pl/products/32739-solidsteel-s3-2-stolik-audio-salon-poznan To są typowe szafki RTV pod stereo. Z absorpcją. No one się przy najmniej nadają do elektroniki. fjaellbo-szafka-pod-tv-czarny__0473390_pe614545_s5.avif Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts