Q21 Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia Zastanawialiście się kiedyś nad tym, jak z Waszego stereo wycisnąć jak najwięcej? Często problemem nie jest sprzęt, a wiele innych czynników, które omawiamy w dzisiejszym filmie. Zapraszamy do obejrzenia, mamy nadzieję, że ten materiał wiele Wam wyjaśni. Jakie rozwiązania u Was najwięcej zmieniły i się najlepiej sprawdziły? Dajcie znać w komentarzach pod filmem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia Fajny film dla zaczynających przygodę z "lepszym" stereo. Akustyka i ustawienie kolumn to na prawdę bardzo ważny temat, często ignorowany, a przynoszący bardzo duże korzyści. Ja na przykład mam u siebie, nie wiem czy to dobrze nazwę, chodzi o martwą strefę niskich częstotliwości, ciężki temat. Dlatego odsłuchy przed zakupem, w swoim pomieszczeniu, są bardzo ważne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts