LoonyGerard Napisano 6 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2024 Cześć, planuje zakupi pierwszego gramofonu. Będzie urzywany sporadycznie, aktualnie głównie streaming. Aktualnie mam Cambridge AXR100, kolumny Taga 606v3, wiim pro oraz sub Klipsch R-120SW. Potrzebuję, gramofon, czarny, najlepiej nowy, nie musi mieć usb itp. Początkowo myślałem o dual 518 za 2800zł, ale jednak nie mam takiego budżetu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2024 Witaj, Do 1000 zł ciężko jest znaleźć przyzwoity gramofon ale w tym momencie, mamy promocję na gramofon A-T LPW30, który kosztował pierwotnie 1400 zł https://www.tophifi.pl/gramofony/gramofony/at-lpw30.htm a jest za... 971. Manualny, z przedwzmacniaczem, aspirujący do modelu wyżej czyli LPW40, z dobrze znaną wkładką AT VM95E na początek nie będziesz zawiedziony. W przyszłości będziesz mógł go rozbudować ale to później Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2024 https://www.empik.com/gramofon-pro-ject-debut-iii-pro-ject,p1144176312,elektronika-p?mpShopId=4652&cq_src=google_ads&cq_cmp=20347015640&cq_term=&cq_plac=&cq_net=x&cq_plt=gp&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAkeSsBhDUARIsAK3tieflvilOLDz7X47T7iUua_HgmhhWmGt2vh_mloSNaam1iSf5Hb9cNn0aAj6UEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2024 Cześć, warto też spojrzeć na Pro-Ject Primary Phono E W teorii nie potrzebujesz pre, bo już masz w Cambridgeu, ale przy obecnej różnicy cenowej warto nawet pod kątem ewentualnej odsprzedaży w przyszłości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts