Grizzlv Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Cześć, planuje zakup DT770 pro 80 Ohm i nie wiem jaką dobrać do nich kartę dźwiękową, słuchawki będą wykorzystywane głównie przy słuchaniu muzyki (zalezy mi na dobrej jakości odsłuchu muzyki klasycznej) oraz grach. Myślałem nad AE-5 Plus albo GC7. Czy to dobry wybór ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenpatrol Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia (edytowany) 7 godzin temu, Grizzlv napisał: Cześć, planuje zakup DT770 pro 80 Ohm i nie wiem jaką dobrać do nich kartę dźwiękową, słuchawki będą wykorzystywane głównie przy słuchaniu muzyki (zalezy mi na dobrej jakości odsłuchu muzyki klasycznej) oraz grach. Myślałem nad AE-5 Plus albo GC7. Czy to dobry wybór ? Zapomnij o AE-5 z uwagi na kiepskie sterowniki - testowałem i odradzam. Po AE-5 kupiłem AE-9 - różnica kolosalna na + w kierunku AE-9. Obecnie mam Sound Blaster X5 tylko dlatego, że AE-9 trochę grzała się w obudowie PC. Być może była, to wina mojego egzemplarza - nie wiem, bo już jej nie mam. ps. Mam nadzieję, że wiesz, iż DT 770 pro nie są słuchawkami neutralnymi. Mają zauważalnie podbitą górę. Edytowano 7 stycznia przez Tenpatrol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia 10 godzin temu, Grizzlv napisał: Cześć, planuje zakup DT770 pro 80 Ohm i nie wiem jaką dobrać do nich kartę dźwiękową, słuchawki będą wykorzystywane głównie przy słuchaniu muzyki (zalezy mi na dobrej jakości odsłuchu muzyki klasycznej) oraz grach. Myślałem nad AE-5 Plus albo GC7. Czy to dobry wybór ? Zobacz sobie to. https://mp3store.pl/wzmacniacze-dac/dac-przetworniki/audiotrak/2022250188393153157/8809502880194/audiotrak-cube2 3 godziny temu, Tenpatrol napisał: Mam nadzieję, że wiesz, iż DT 770 pro nie są słuchawkami neutralnymi. Mają zauważalnie podbitą górę Ogólnie grają Vka, podobnie jak DT 990 pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 stycznia Udostępnij Napisano 7 stycznia Cześć, jeśli nie potrzebujesz wejścia mikrofonowego, to warto rozważyć nieco inną kategorię sprzętów do DT770 Pro Na pewno spojrzałbym na iFi Zen Air DAC oraz iFi Zen DAC, to cieplej grające produkty, dobrze zgrywają się z Beyerami moim zdaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts