Robert Kalifornia Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Cześć, Tydzień temu napisałem opinię o Diamond 25 na stronie producenta. Moim zdaniem jest ona netutralna, nie przesadzona hiperoptymizmem a wzkazująca pewnie minusy. Niestety do dziś nie została opublikowana i pewnie już nie będzie. Tak więc wniosek jest taki że nie warto się opierać na takich opiniach o produktach na stonach producenta, bo są one filtrowane. Pozdrawiam 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 34 minuty temu, Robert Kalifornia napisał: napisałem opinię o Diamond 25 na stronie producenta Jakie potrzeby Tobą kierowały, by umieścić taką opinię? 36 minut temu, Robert Kalifornia napisał: nie warto się opierać na takich opiniach A na jakich warto? Niefiltrowanych warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Kiedyś spotkałem się z sytuacja że nie mogłem wystawić negatywa na stronie wielkiego marketu z elektronika. Więc nie myśląc zaznaczyłem pozytywa i pod nim napisalem prawdziwa opinie. Trzeba czytać bo niekiedy średnia ocen nic nie mówi 🙂 Swoją drogą na pewno jest na to paragraf. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia 16 minut temu, Artur Charicki napisał: na pewno jest na to paragraf Rozumiem o czym piszesz, ale na początku ciarki mnie przeszły, niefajne uczucie. Ostatnio często o paragrafach, w różnych zastosowaniach. Co zrobić, żeby tak więcej z serca, mniej z kodeksu? 😊 Pozdrawiam Artur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar76ek Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia (edytowany) @Robert Kalifornia skoro producent filtruje opinie, to fora takie jak to są właśnie po to, żeby zamieszczać własne opinie bez filtrowania (oczywiście opinia nie powinna naruszać regulaminu danego forum). Może tutaj podzielisz się swoją opinią - jest dział testy, gdzie mogłaby się ona znaleźć. Edytowano 20 stycznia przez mar76ek 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Dokładnie. Dawaj opinię tu, w tym miejscu. Zostanie opublikowana. I wielokrotnie przeczytana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 21 stycznia Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia Dam jeszcze szanse Pylon S.A. A może opublikują i wtedy przekleję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Daj opinie tu. Pylon bardzo dba o swoje dobre imie. Nie wiem co tam napsiałeś. Może coś co dla Ciebie było obiektywne dla nich było krytyczne i to sie nie pojawi. Branża audio jest bardzo nastawiona na marketing wiec to jest klucz. W Emotive za POZYTYWNE opinie dostajesz ekstra lata gwarancji. Wiec tak. Czytanie opini w sieci o produktach, no już dawno przestało mieć sens. A testy? Łoł tu to mam swoich liderów, Język polski na nieznanym mi poziomie. Jak opisac "naj" na 1000 różnych sposobów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts