pawel.klemens@gm Napisano Sobota o 17:43 Udostępnij Napisano Sobota o 17:43 Żeby sub grał trzeba wejść w w głośniki,,-ustawienia ręczne-zaawansowane-efekty niskiej częstotliwości. Tu są dwie opcje wyjście subwoofera - to ustawiamy jakie tony mają być przekierowane na subwoofer z głośników przednich i centralnego. To nie jest odcięcie. Druga opcja to filtr i tu ustawiamy odcięcie suba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 07:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:39 Post prawie po roku. Jak go znalazłeś? Tam chyba potem wyszło że inny problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel.klemens@gm Napisano Poniedziałek o 08:11 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:11 Nie zauważyłem🥹 szukałem czegoś w Google i trafiłem na ten post się przyznam że na datę nie patrzyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts