Maciej b Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego witam nie wiem czy to dobre miejsce ale napiszę dostałem kolumny MS i50 i chciałbym je podłączyć do tv samsunga QE55Q64TAU czy jest taka możliwość ? koszt - jak najtaniej, ma grać i tyle dzięki za podpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Napisz jakiej marki są te kolumny bo jak skopiowałem nazwę którą podałeś to google mi wózki widłowe pokazały, lub coś takiego ale to są tylko głośniki , nie kolumny. https://www.tme.eu/pl/details/ld-sp-msi50-51/glosniki/loudity/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej b Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego już piszę królu złoty 😉 a więc jest to Mordaunt-Short MS - music series 50i wrzucam zdjęcia wcześniej jakoś nie mogłem dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Potrzebujesz wzmacniacza stereo z wejściem HDMI lub optycznym. Poszperaj w menu telewizor, żeby upewnić się czy możesz wskazać te złącza jako wyjście dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej b Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego znalazłem w ustawieniach wyjście optyczne ale wtedy chyba nie działają głośniki w tv ? bo jak przełączę w tv na optyka to jest cisza. czy może się okazać że kolumny grają słabiej niż głośniki w tv ? Bo jeśli tak to kupowanie wzmacniacza mija się z celem dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Mało prawdopodobne ale nie wiemy przecież czy są sprawne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej b Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego czy mógłbyś podpowiedzieć coś w sprawie tego wzmacniacza ? im tańszy tym lepszy od ostatniego czasu kolumny były sprawne 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Jak ma być tańszy czyli uzywany to szukaj w swojej okolicy tak abyś mógł sprawdzić. Jak ma być nowy to 1000 pln to jest absolutne minimum raczej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej b Napisano 2 lutego Autor Udostępnij Napisano 2 lutego znalazłem koda av 502 za 250 zł zaoferowałem 200 poproszę o odpowiedź czy warto ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Może się okazać, że będzie coś tam grał przez kolejne lata a może się okazać przyciskiem do papieru po kilku miesiącach. Mówimy tu o nastoletniej elektronice z segmentu budżetowego. To jest loteria. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej b Napisano 2 lutego Autor Udostępnij Napisano 2 lutego kurde Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts