DawidWu79 Napisano 9 lutego Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 24 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Mam nadzieję, że uda się Wam spotkać i na spokojnie posłuchać 661 i 561, a jak nie to zapraszam do Pana Jacka i Michała na ulicę Woźną Dzięki, jutro zadzwonie i umówię sie na odsłuch 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Dnia 8.02.2024 o 08:18, DawidWu79 napisał: Prawie już jestem na nie zdecydowany, ale niestety Quadrale mają wlot powietrza z tyłu a muszę mieć kolumny dosunięte max do ściany ze względu na układ a to podobno przeszkadza. Choć podobno można zatkać gąbkami nie wiem na ile to rozwiązanie się sprawdzi. Bzdura, nie ma to znaczenia. Każde kolumny zagrają gorzej z wylotem z przodu czy z tyłu ale dosunięte. Dnia 9.02.2024 o 18:12, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Dorzucamy Ci do tej listy, jeszcze jeden model, a mianowicie Indiana Line Tesi 661 Ładne wykonanie, ciepłe granie, łatwe dla wzmacniaczy i sądzę, że na dłuższą metę mogą Ci mile zaskoczyć No włąsnie ale nie do Tagi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego 11 minut temu, Piotr Sonido napisał: Bzdura, nie ma to znaczenia. Każde kolumny zagrają gorzej z wylotem z przodu czy z tyłu ale dosunięte. No włąsnie ale nie do Tagi. Dlaczego nie? Może kolega stwierdzi, że akurat takie granie mu pasuje i właśnie coś takiego przypadnie mu do gustu Dlatego zapraszamy na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWu79 Napisano 11 lutego Autor Udostępnij Napisano 11 lutego Dziekuje wszystkim za pomoc. W weekend intensywnie odsłuchowy! Musze zrezygnowac z kolumn podłogowych na rzecz monitorów! W Poznaniu nikt nie ma Tagi Htr 1000 ale odsłuchałem sporo monitorów na Hta 700 podobno, podobna charakterystyka , wkrótce sie okaże do Tego Dali Oberon 1😁! Jak tylko otrzymam sprzęt podziele sie wrażeniami. Przy okazji was podpytam gdzie i jak sprawdzać jakosc nagrań. Bawiliśmy się Tidalem i sprzedawca puścił dla porównania dwa utwory Tine Turner i Hanne Boel , niebo a ziemia! Zwrócił uwagę że czasem to nie sprzet a jakość nagrania przez producenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego Dnia 9.02.2024 o 21:09, DawidWu79 napisał: Dali ostro przekraczam budzet ale może uda mi sie znaleźć promke lub w outlecie! Zapraszamy na PW, zobaczymy, co uda się zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Dnia 11.02.2024 o 17:00, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Dlaczego nie? Dlatego "Ładne wykonanie, ciepłe granie," Ale zostały wybrane już finalnie Oberony 1, wiec i tak inaczej niż wszyscy mysleli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Dlatego "Ładne wykonanie, ciepłe granie," Ale zostały wybrane już finalnie Oberony 1, wiec i tak inaczej niż wszyscy mysleli. Każdy ma wolny wybór, dobrze że autor odnalazł to czego szukał. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Też tak uważam. Odsłuchał, mam nadzieje, i wybrał dla siebie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidWu79 Napisano 15 lutego Autor Udostępnij Napisano 15 lutego Niestety jako dziecko miałem wypadek, Słoń nadepnął mi na ucho :), Więc jestem muzycznym inwalidą Ale tak na poważnie co do poradnika kupującego, jednak czytać za dużo nie ma co, tylko odsłuch i jeszcze raz odsłuch. ( Najlepiej w kilku miejscach sklepach/salonach) Sprzęt w fazie testów jak na początek zabawy ze stereo Gorąco Polecam. Osobiście jestem Mega zadowolony! Taga HTR 1000 CD V3 + Dali Oberon 1 + Wiim Mini. Sprzęt kupiony jako nowy ale faktycznie jak ktoś ma gotówkę i odrobinę cierpliwości to faktycznie rynek sprzętu używanego jest bardzo szeroki z super cenami! Na mój salon 9/ 16m2 i na moje możliwości odsłuchowe w zupełności starcza i jest lepiej niż myślałem. Pewnie za jakiś czas apetyt wzrośnie, ale na razie chcę się nacieszyć! Jeszcze raz serdecznie dziękuje wszystkim za pomoc i cierpliwość ! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts