Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam

Poszukuje do syna jakiegoś systemu audio - niestety ogranicza mnie "przestrzeń". Aktualnie używa wiekowego soundbara samsunga z subem - który w przypadku konsoli PS5 i gier, czy odsłuchu telewizora się sprawdza, tak przy muzyce wychodzą "bolączki tego grajka" - a, że młody coraz więcej słucha - czas na zmianę.

Szukam małych monitorów aktywnych 2.0 - kwota - to okolice 1200zł. 

Wymogi - szerokość kolumny to ok 22cm, Bluetooth (syn słucha ze SPOTIFY i yutubka)  i przynajmniej jedno wejście optyczne - plusem będzie HDMI oraz USB

Im mniejsze tym lepiej, ale wiadomo - jakoś jednak grać muszą :) - fajnie gdyby basik  "nie był pierdzący" 

Czy możecie coś polecić - sprawdzonego i w miare fajnie grającego - wiem, że za te pieniądze nie będzie idealnie- ale na pewno lepiej niż soundbar w podobnych pieniądzach

Edifier S1000MKII czy coś innego?

Edytowano przez GleNinja
Napisano (edytowany)

Na tamtym forum nie mogłem wstawić tych filmików ,bo są ograniczenia w wielkości plików.  

Tylko filmiki trzeba przesłuchać na słuchawkach, bo brzmi to wtedy trochę bardziej podobnie do tego co w rzeczywistości.Bez słuchawek to brzmi kiepsko, płasko w słuchawkach dużo,dużo podobniej do tego co naprawdę słychać z głośników.

Edytowano przez Tomasz Kluczynski