maciek72 Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Zastanawiam się nad jakimiś zmianami . Na tapetę wchodzi pytane Lepiej 2 x SVS SB 2000 , czy jeden SVS SB 3000 ? Pokój 25m2 , raczej muzyka wielokanałowa , stereo. Film 20-30% Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldiJestem Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Ja bym pozostał przy jednym SVS SB 3000, 26 metrów kwadratowych to według mnie zdecydowanie za mało jeżeli chodzi o pierwsze przedstawione przez ciebie rozwiązanie, ale wiadomo, każdy ma własne zdanie na ten temat (to przecież ponad 2600 War) ja osobiście w trochę większym pomieszczeniu posiadam 2 x SVS PB-1000 i mi to starcza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Wczoraj oglądałem filmik o TOP kinach domowych i właściciel miał, jak zdążyłem zauważyć, co najmniej - 5 subwoferów. Na max. 40m2. Kwestia kreatywności i wyobraźni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 10 lutego Autor Udostępnij Napisano 10 lutego Mam 21 monitorków dla 2 kodeków ( Atmos 9.2.6 i Auro 3D 13.2 ) Także dużo , to pojęcie względne:) Chodzi bardziej o jakość . Jeden duży dla 9.1.6 , czy lepiej 2 słabsze do 9.2.6 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego (edytowany) Moje zdanie znasz. I to bezdyskusyjnie. Edytowano 10 lutego przez Butler 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego 21 minut temu, Butler napisał: Moje zdanie znasz. I to bezdyskusyjnie. Jakież to zdanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Zapewne dwa jak nie cztery 🙂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmion Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego Ja się zastanawiam nad wymianą suba rel HT 1003mk2 na T9x. Tylko że ja wolę dynamiczny pod pełną kontrolą bass. Nawet kosztem mocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 lutego Udostępnij Napisano 11 lutego Jeśli one nie będą stały koło siebie tylko w rożnych miejscach to ja jestem zdecydowanie za 2x SB2000 albo 2x HT12005 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts