grzegorz8370 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 3 godziny temu, T Z6 napisał: Teraz Yamaha wydaje mi sie grajkiem do kuchni No to kuchnia na bogato😁 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 59 minut temu, grzegorz8370 napisał: No to kuchnia na bogato😁 Ale w kuchni nie stoi😂.Stoi pod Pioneerem cd i w zasadzie tylko stoi😂... Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 43 minuty temu, Dedal napisał: Podnóżek dla Pioneera , hoho😉 Dzieli je szkło stolika audio😂 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 9 godzin temu, grzegorz8370 napisał: No to kuchnia na bogato😁 Może nie tyle co na bogato, co przepastnie Odpisz, cytując
EasyEnergy Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Mam tą 800a już parę miesięcy i razem z Magnatami skyline nie narzekam na ilość basu jak i przejrzystość pozostałych partii tonalnych. Mam też podpięte tonsile excellence ale w nich nie ma specjalnie dołu tylko średnica i góra ale to się nie liczy do całokształtu. Jedyne na co mógłbym narzekać to trochę kiepski wzmacniacz gramofonowy, w starym sony es był dużo lepszy. A muzyka idzie różnoraka - od rocka i metalu po elektronikę i nawet trochę jazzu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, EasyEnergy napisał: Mam tą 800a już parę miesięcy i razem z Magnatami skyline nie narzekam na ilość basu jak i przejrzystość pozostałych partii tonalnych. Mam też podpięte tonsile excellence ale w nich nie ma specjalnie dołu tylko średnica i góra ale to się nie liczy do całokształtu. Jedyne na co mógłbym narzekać to trochę kiepski wzmacniacz gramofonowy, w starym sony es był dużo lepszy. A muzyka idzie różnoraka - od rocka i metalu po elektronikę i nawet trochę jazzu. Czyli jesteś zadowolony. Dzięki za informację! Statystycznie, sprzedażowo klienci najczęściej wybierają RN600 albo RN800. Są poprostu najciekawsze w swojej cenie. Odpisz, cytując
Recommended Posts