grzegorz8370 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 3 godziny temu, T Z6 napisał: Teraz Yamaha wydaje mi sie grajkiem do kuchni No to kuchnia na bogato😁 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 59 minut temu, grzegorz8370 napisał: No to kuchnia na bogato😁 Ale w kuchni nie stoi😂.Stoi pod Pioneerem cd i w zasadzie tylko stoi😂... Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 43 minuty temu, Dedal napisał: Podnóżek dla Pioneera , hoho😉 Dzieli je szkło stolika audio😂 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 5 kwietnia Napisano 5 kwietnia 9 godzin temu, grzegorz8370 napisał: No to kuchnia na bogato😁 Może nie tyle co na bogato, co przepastnie Odpisz, cytując
EasyEnergy Napisano wczoraj o 14:10 Napisano wczoraj o 14:10 Mam tą 800a już parę miesięcy i razem z Magnatami skyline nie narzekam na ilość basu jak i przejrzystość pozostałych partii tonalnych. Mam też podpięte tonsile excellence ale w nich nie ma specjalnie dołu tylko średnica i góra ale to się nie liczy do całokształtu. Jedyne na co mógłbym narzekać to trochę kiepski wzmacniacz gramofonowy, w starym sony es był dużo lepszy. A muzyka idzie różnoraka - od rocka i metalu po elektronikę i nawet trochę jazzu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 19:46 Napisano wczoraj o 19:46 (edytowany) Czyli jesteś zadowolony. Dzięki za informację! Statystycznie, sprzedażowo klienci najczęściej wybierają RN600 albo RN800. Są poprostu najciekawsze w swojej cenie. Edytowano wczoraj o 21:30 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Ten Sony ES gdyby był teraz sprzedawany jako nowy to kosztował by znacznie wiecej Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Ten Sony ES gdyby był teraz sprzedawany jako nowy to kosztował by znacznie wiecej bez dwóch zdań tak... Odpisz, cytując
Recommended Posts