Q21 Napisano 16 lutego Udostępnij Napisano 16 lutego Fezz Audio Equinox Evo Po długim oczekiwaniu i jego prezentacji podczas zeszłorocznego Audio Video Show, w końcu mamy możliwość osłuchania się z najnowszym przetwornikiem cyfrowo-analogowym w technologii lampowej polskiej produkcji. Powstał on dzięki współpracy Fezza z LampizatOrem, a jednocześnie jest to najtańszy DAC, który ma na sobie logo firmy założonej przez Łukasza Fikusa. Głównym założeniem stworzenia tego produktu nie były najwyższe wyniki w pomiarach i wyżyłowanie konstrukcji, a zapewnienie jak największej przyjemności z odsłuchu. My przekonamy się o tym już za moment, a Wy będziecie mogli w ciągu najbliższych dni. Zachęcamy do sprawdzenia oferty, a także umówienia się na odsłuchy. Szczegóły oraz oferta handlowa dostępne pod LINKIEM. Salon audio-video Q21 Pabianice, Reymonta 12 Tel. (42) 213 01 66 www.Q21.pl 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Ehe w końcu jest Lampi dla ubogich. Poproszę o porównanie do najdroższych i wypunktowanie. Wgląd w nagranie, organiczność brzmienia, nasycenie, realizm a na końcu tonalność. Dzięki z góry. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Jak dla ubogich , to ja powinienem w kartonie mieszkać 😉 10tys🤔 Spokojnie, wygląda przyzwoicie a reszta w praniu wyjdzie 👍 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego (edytowany) 11 godzin temu, Q21 napisał: przetwornikiem cyfrowo-analogowym w technologii lampowej W technice lampowej. Edytowano 17 lutego przez Misio38 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego A nie był prezentowany czasem na AVS? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego Spoko, spoko. Pomacam go i do szpiku kości osłucham moimi stetoskopami. Porównam a jakże, do mojej referencji 😏. Fascynujące, ponieważ to będzie mój pierwszy test/moje testy. Drugim będzie test fotela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 lutego Udostępnij Napisano 17 lutego 19 minut temu, AudioTube napisał: 😏. Drugim będzie test fotela. A co dostałes intratną posadę ?😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 lutego Autor Udostępnij Napisano 19 lutego Dnia 17.02.2024 o 08:41, Dedal napisał: A nie był prezentowany czasem na AVS? Był, tak jak napisaliśmy Teraz jednak będzie możliwość zestawienia go z wieloma systemami, a nie jednym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 lutego Udostępnij Napisano 19 lutego No właśnie wydawało mi się że widziałem w Pylonie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts