Artur Brol Napisano 26 lutego Udostępnij Napisano 26 lutego (edytowany) Wharfedale też fajne kolumny są, na pewno warto sprawdzic. Chyba nowe kolumny maja w ofercie ale nie mam pojęcia za ile. No popatrz na zdjęciu jest info. Quad też ma 2 nowe modele. Zerknij. A nóż widelec. Edytowano 26 lutego przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stereo-typ Napisano 26 lutego Udostępnij Napisano 26 lutego Jak będziesz w jakimś salonie audio to posłuchaj Audio Physic Classic 8 - to fajne, uniwersalne i dźwięczne kolumny. Szczegółowość na pewno lepsza niż w Pylonie a nadal nie są ostre czy rozjaśnione. Warto też wypożyczyć kolumny do domu bo sale odsłuchowe bywają bardzo różne... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 26 lutego Autor Udostępnij Napisano 26 lutego Wharfedale piękne kolumny żeby tak jeszcze grały jak wyglądają. Trza poszukać gdzie można ich posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Kalifornia Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego 8 godzin temu, LICHU napisał: Słuchałem dziś pylon diamond 28 mk2 i powiem delikatnie, że to jakiś żart ! One nie grają jak na swoją cenę ! Fakt jest tam jakiś bas, środek taki sobie a góra faktycznie stłumiona jakby ktoś szmatę/koc do tweetera przyłożył. Dla mnie gorzej grały niż tesi 661. Natomiast co do monitor audio gold 100 5g wciągły pylony nosem! Aż z wrażenia wstałem i nie dowierzałem, że to akurat one grają. Tylko fakt czy one nie będą za małe do 28m2 ? Chętnie jeszcze czegoś innego posłucham. Natomiast na obecną chwilę pylon odpada, one po prostu nie grają jak na swoją cenę. Jakby kosztowały około max 5tyś za komplet to ok. Cześć, A z jakim wzmacniaczem słuchałeś diamondow? Z cx81? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego Tak z cxa81. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego 19 godzin temu, LICHU napisał: Wiadomo odsłuchy odsłuchami. Obecnie mam tesi 661 i to jest wąskie gardło. F502 słuchałem dla mnie przebasowione i stłumione. Kompletnie nie mój gust. Z CXA? 9 godzin temu, LICHU napisał: Zaciekawiły mnie jeszcze Wharfedale Evo 4.4 musze gdzieś podskoczyć posłuchac. Bardzo linowe granie. Liniowe ale takie spokojne. Momentami nudne. Dla mnie. Inny odbierze to jako zdecydowany pozytyw. Z mojej strony Goldy, ELACi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego F502 z taga słuchałem, może z cxa było by lepiej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 lutego Udostępnij Napisano 27 lutego To na pewno, Taga nie pasuje moim zdaniem do F502. To wzmacniacze gęste, spokojne. Przeciwieństwo Cambridge'a Wharfedale Evo 4.4 moim zdaniem Ci się nie spodobają skoro góra w Pylonach była dla Ciebie zbyt schowana, moim zdaniem ona jest jeszcze bardziej cofnięta i zmiękczona w tych kolumnach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 27 lutego Autor Udostępnij Napisano 27 lutego To sobie nawet evo 4.4 nie zawracam głowy. Chodź jeżeli będzie gdzieś okazję do chętnie z ciekawości posłucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 9 marca Autor Udostępnij Napisano 9 marca Ktoś słuchał ELAC CARINA FS247.4 z cxa81 ? Jak to się zgrywa ? Mam okazję za 4tyś kupno rocznych kolumn. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca Słuchałem. Bardzo dobre zestrojenie. ELAC w każdym modelu pasuje do Cambridge. 14 godzin temu, LICHU napisał: Ktoś słuchał ELAC CARINA FS247.4 z cxa81 ? Jak to się zgrywa ? Mam okazję za 4tyś kupno rocznych kolumn. Bardzo dobra cena. Ja bym brał. Stan perfekt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 10 marca Autor Udostępnij Napisano 10 marca Stan laboratoryjny jak to się potocznie pisze hehe. Pytanie czy w kwocie do 7tys coś innego znajdę, lepiej grającego ? Hmmm..... na odsłuch mogę podjechać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts