eMBe Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca (edytowany) Jest ktoś ze śląska (jak najbliżej Katowic :>>) kto byłby w stanie pożyczyć na kilka dni mikrofon UMIK-1? Chcę wyciągnąć maksymalnie ile się da z DIRACa jaki jest w amplitunerze jaki mam. Odwdzięczę się dobrym whisky lub innym trunkiem Edytowano 5 marca przez eMBe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca 53 minuty temu, eMBe napisał: Odwdzięczę się dobrym whisky lub innym trunkiem Przecież dobre whisky kosztuje więcej niż UMIK-1. 😂;-) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 5 marca Autor Udostępnij Napisano 5 marca Wiedziałem, że to ktoś napisze :>>> 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 5 marca Udostępnij Napisano 5 marca 1 minutę temu, eMBe napisał: Wiedziałem, że to ktoś napisze :>>> Masz tu. Taniej wyjdzie. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 5 marca Autor Udostępnij Napisano 5 marca Widziałem to ogłoszenie już. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 19 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia Ponawiam pytanie. Jest ktoś ze Śląska (możliwie jak najbliżej Katowic) kto mógłbym wypożyczyć UMIK-1 na czas kalibracji kina domowego z nowym subem? Oczywiście nie za darmo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 20 sierpnia Udostępnij Napisano 20 sierpnia jeżeli jest taka wielka potrzeba, to mógłbym wypożyczyć. ale katowice długie i szerokie. północ, południe, wschód, zachód? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 20 sierpnia Udostępnij Napisano 20 sierpnia Zaraz się okaże, że jednak Sosnowiec. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 20 sierpnia Udostępnij Napisano 20 sierpnia ha ha, blisko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 20 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia No nie Sosnowiec:D Tysiąclecia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts