vebman Napisano 9 marca Udostępnij Napisano 9 marca Cześć, Potrzebuję kupić zestaw jak w tytule do sypialni. Co z własnego doświadczenia możecie doradzić w tym temacie? Zestaw ma służyć głównie do oglądania telewizji plus puszczania wieczorkiem muzyki z telefonu po bluetooth. Nie zależy mi na głośności raczej na jakości na niskiej głośności. Klasa D z racji małej wielkości. Szukam sprzętu używanego ale jak złapię się w budżecie to może też być nowy. Budżet 1500 - 2500 zł. Z racji tego, że szukam głównie używanego to wiadomo odsłuch odpada i chcę się zdać na waszą wiedzę. Z tego co wyszukałem w necie to mogę kupić: Wzmacniacz: LOXJIE A30 Sabaj a4 Topping MX3 Kolumny: ELAC Debut 2.0 B5.2 ELAC Debut 2.0 B6.2 Indiana Line Tesi 261 Monitor Audio Bronze 2 Które kolumny najładniej zagrają z którym wzmacniaczem? A może macie jeszcze jakieś propozycję nie wymienione przez mnie wyżej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 9 marca Udostępnij Napisano 9 marca Dlaczego BR z przodu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca Dlaczego BR z przodu? Loxije A 30 + Bronze ale wę sobie nowsze 50tki albo ELAC B5/B6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebman Napisano 10 marca Autor Udostępnij Napisano 10 marca 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Dlaczego BR z przodu? Loxije A 30 + Bronze ale wę sobie nowsze 50tki albo ELAC B5/B6 Dzięki za propozycje. BR z przodu bo będą blisko ściany. Będę je wieszał na ścianie koło wiszącego telewizora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 marca Udostępnij Napisano 10 marca Dnia 9.03.2024 o 17:35, vebman napisał: Cześć, Potrzebuję kupić zestaw jak w tytule do sypialni. Co z własnego doświadczenia możecie doradzić w tym temacie? Zestaw ma służyć głównie do oglądania telewizji plus puszczania wieczorkiem muzyki z telefonu po bluetooth. Nie zależy mi na głośności raczej na jakości na niskiej głośności. Klasa D z racji małej wielkości. Szukam sprzętu używanego ale jak złapię się w budżecie to może też być nowy. Budżet 1500 - 2500 zł. Z racji tego, że szukam głównie używanego to wiadomo odsłuch odpada i chcę się zdać na waszą wiedzę. Z tego co wyszukałem w necie to mogę kupić: Wzmacniacz: LOXJIE A30 Sabaj a4 Topping MX3 Kolumny: ELAC Debut 2.0 B5.2 ELAC Debut 2.0 B6.2 Indiana Line Tesi 261 Monitor Audio Bronze 2 Które kolumny najładniej zagrają z którym wzmacniaczem? A może macie jeszcze jakieś propozycję nie wymienione przez mnie wyżej? Czy możesz napisać ile metrów kwadratowych ma to pomieszczenie, w którym ma stanąć ten sprzęt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebman Napisano 11 marca Autor Udostępnij Napisano 11 marca 12 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Czy możesz napisać ile metrów kwadratowych ma to pomieszczenie, w którym ma stanąć ten sprzęt? 9m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Nie żebym się czepiał ale to chyba jest temat do działu stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vebman Napisano 11 marca Autor Udostępnij Napisano 11 marca 8 godzin temu, eMBe napisał: Nie żebym się czepiał ale to chyba jest temat do działu stereo. Masz rację, tu niechcący umieściłem wpis. Jak się zorientowałem to w stereo też dodałem. Chciałem tu usunąć, ale nie wiem jak - nie widzę takiej opcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Dnia 10.03.2024 o 12:49, vebman napisał: Dzięki za propozycje. BR z przodu bo będą blisko ściany. Będę je wieszał na ścianie koło wiszącego telewizora. Ale to nie ma znaczenia. To Ci nic nie zmieni. Takie kolumny też nie grają najlepiej na takich uchwytach. No ale to już nic z tym nie zmieisz rozumiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Gdyby tylko budżet był większy: https://www.jbl.com.pl/jbl-4305p,p2,a472.html Grają zaskakująco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Dnia 9.03.2024 o 17:35, vebman napisał: Budżet 1500 - 2500 zł. 28 minut temu, Potpourri napisał: Gdyby tylko budżet był większy: https://www.jbl.com.pl/jbl-4305p,p2,a472.html Grają zaskakująco. No tak... 11000zł to pewnie troszkę za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Warto posłuchać przy okazji odwiedzin salonu audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 15 marca Udostępnij Napisano 15 marca Jaki to ma sens skoro większość ludzi ma w domu inne warunki niż w salonie audio? :>>> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts