Krzysztof Beska Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca (edytowany) Witam wszystkich mam takie dziwne pytanie.. mam sprzęcik Klipsch 5.1 + 2 głośniki w suficie, które znajdują się nad głowa, niestety tylko 2 ponieważ mam takie rozstawienie pokoju, ze kanapa stoi całkowicie przy ścianie, wiec te 2 sufitowe mam tak na prawdę zaraz na końcu (nad głowa). Czy gdybym dokupił do tego zestawu 2 głośniki np. Klipsch RP500SA i postawił je na 2 przednich kolumnach to uzyskałbym jakiś dodatkowy efekt? Czy nie ma to totalnie żadnego sensu? Edytowano 25 marca przez Krzysztof Beska Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Nie ma to sensu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gmow1977 Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca 2 godziny temu, Krzysztof Beska napisał: Witam wszystkich mam takie dziwne pytanie.. mam sprzęcik Klipsch 5.1 + 2 głośniki w suficie, które znajdują się nad głowa, niestety tylko 2 ponieważ mam takie rozstawienie pokoju, ze kanapa stoi całkowicie przy ścianie, wiec te 2 sufitowe mam tak na prawdę zaraz na końcu (nad głowa). Czy gdybym dokupił do tego zestawu 2 głośniki np. Klipsch RP500SA i postawił je na 2 przednich kolumnach to uzyskałbym jakiś dodatkowy efekt? Czy nie ma to totalnie żadnego sensu? Układ salonu nie do ruszenia? Jeśli tak to możesz kanapę lekko wysunąć do przodu i te nakładkowe zamontować na frontowej ścianie pod sufitem....jeśli masz miejsce. Da to o wiele lepszy efekt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Nie ma sensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Też uważam, że nie ma to większego sensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Beska Napisano 26 marca Autor Udostępnij Napisano 26 marca Dziękuje za odpowiedz, tak właśnie myslalem. To chyba uzależnienie od zakupu nowego sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts