Skocz do zawartości

Nowy wzmacniacz do b&W 705 s2 w zamian za NAD d7050 lub namiary na serwis umiejący go naprawic.

Recommended Posts

Napisano

Szukam nowego rozwiązania do głośników b&W 705 s2 wcześniej grało to z nad d7050 i był  to zestaw dla mnie idealny. Niestety z Nad d7050 od jakiegoś czasu, zaczęły dziać się dziwne rzeczy, rozłącznie z siecią, samoczynne wyłączenia, czasem po kilku dniach, czasem po kilku minutach.  Serwis autoryzowany NAD kilku krotnie twierdził ze naprawia z różna skutecznością przeważnie mało skuteczną. Szukam pomocy w naprawie tego cuda techniki, jakim jest NAD D7050 lub pomocy w znalezieniu godnego  zamiennika na jego miejsce. Wymagania możliwość airplay, polaczenie ethernet moc wystarczająca dla B&W 705 s2.  Dzięki za pomoc.

Napisano (edytowany)

Dla mnie zestaw idealny. Nie znaczy najlepszy, mi pasował i tyle moje subiektywne odczucia. Co miałem okazje testować

NAD M10 v2 - odpada uraz do firmy

NAIM unit atom- niby ok ale czegoś brakuje 

Hegel h120 - mieszane odczucia  możliwe ze model za niski , (niestety znalazłem również przypadki jakiś dziwnych usterek w tej marce lub na forach robią im antyreklamę)

Cenowo chyba półka określona.
Jestem dość sceptycznie nastawiony do rozwiązań all in one. Ale nie przekreślam takiego rozwiązania.

Ciekaw jestem połączenia cyrusa z tymi głośnikami. Spotkałem się również z sprzedażą gotowych zestawów z Powernode. 

Edytowano przez Adrian13007