Adrian13007 Napisano 2 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2024 Szukam nowego rozwiązania do głośników b&W 705 s2 wcześniej grało to z nad d7050 i był to zestaw dla mnie idealny. Niestety z Nad d7050 od jakiegoś czasu, zaczęły dziać się dziwne rzeczy, rozłącznie z siecią, samoczynne wyłączenia, czasem po kilku dniach, czasem po kilku minutach. Serwis autoryzowany NAD kilku krotnie twierdził ze naprawia z różna skutecznością przeważnie mało skuteczną. Szukam pomocy w naprawie tego cuda techniki, jakim jest NAD D7050 lub pomocy w znalezieniu godnego zamiennika na jego miejsce. Wymagania możliwość airplay, polaczenie ethernet moc wystarczająca dla B&W 705 s2. Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2024 Cześć, ile chciałbyś wydać na nowy wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 3 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2024 z tych kolumn wyciągniesz coś więcej. Z czym go do tej pory porównywałeś że mowisz że to idealne połączenie? Jeśli to nie kwestia softu to wzmacniaczy w klasie D się raczej nie serwisuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 4 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2024 Dobre kolumienki, ciekaw jestem co koledzy doradzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian13007 Napisano 5 kwietnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2024 (edytowany) Dla mnie zestaw idealny. Nie znaczy najlepszy, mi pasował i tyle moje subiektywne odczucia. Co miałem okazje testować NAD M10 v2 - odpada uraz do firmy NAIM unit atom- niby ok ale czegoś brakuje Hegel h120 - mieszane odczucia możliwe ze model za niski , (niestety znalazłem również przypadki jakiś dziwnych usterek w tej marce lub na forach robią im antyreklamę) Cenowo chyba półka określona. Jestem dość sceptycznie nastawiony do rozwiązań all in one. Ale nie przekreślam takiego rozwiązania. Ciekaw jestem połączenia cyrusa z tymi głośnikami. Spotkałem się również z sprzedażą gotowych zestawów z Powernode. Edytowano 5 kwietnia 2024 przez Adrian13007 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 6 kwietnia 2024 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2024 Wiem, że 705-ki są dość często łączone z ROTELEem 1592 MK2 (ale może to wynikać akurat ze sklepu który sprzedaje akurat takie zestawy). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts