Piotr Sonido Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 19 godzin temu, ksieciunio3231 napisał: Czy Onkyo ,które nie posiada wejścia HDMI zgra sie z moim tv Sony Bravia. Ale jak zgra? 19 godzin temu, ksieciunio3231 napisał: Czy spróbować podpiąć Onkyo do moich Indiana tessi czy na odwrót? Yamaha Rx-V4A do Quadrali. Znacie ten sprzęt z przed lat? Co sądzicie? Próbuj w te i w tamtą stronę. Ale akurat Yamaha jest lepsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksieciunio3231 Napisano 21 maja Autor Udostępnij Napisano 21 maja W sensie zgrania. Chodzi obsługę jednym pilotem. Bo będę miał podłączenie cincz cincz i optyk. HDMI nie ma Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja 3 minuty temu, ksieciunio3231 napisał: Chodzi obsługę jednym pilotem. Tylko pod warunkiem, że kupisz pilota uniwersalnego. Innej opcji przy braku HDMI nie widzę. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksieciunio3231 Napisano 21 maja Autor Udostępnij Napisano 21 maja A kolumny? Co myślicie? Zagrają lepiej niż Indiany? Narazie nie mogę sprawdzić bo jestem na zasłużonym urlopie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 maja Udostępnij Napisano 22 maja 22 godziny temu, ksieciunio3231 napisał: W sensie zgrania. Chodzi obsługę jednym pilotem. Bo będę miał podłączenie cincz cincz i optyk. HDMI nie ma No to nie ma sterowania jednym pilotem. Jak nie ma podłączenia HDMI to nie ma w żadnym. 21 godzin temu, ksieciunio3231 napisał: A kolumny? Co myślicie? Zagrają lepiej niż Indiany? Narazie nie mogę sprawdzić bo jestem na zasłużonym urlopie Musisz to sprawdzic. Zagrają inaczej. Quadral gra bardziej detalicznie od Indiany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts