ProjectPi Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Dnia 19.03.2025 o 12:55, Suchy 79 napisał: Zwykłe wtyki bananowe pasują? Expand Tak. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Pisalem, ze DAC jak w Ultra, ale jednak nie, tym razem 9039Q2M. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Czyli lepszy, czy gorszy? Bo ja ignorant jestem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Lepszy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Dnia 19.03.2025 o 20:40, stach_s napisał: Czyli lepszy, czy gorszy? Bo ja ignorant jestem... Expand Nie poznasz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Dnia 20.03.2025 o 06:12, Piotr Sonido napisał: Nie poznasz. Expand Tak samo jak większości innych. Swoją drogą czytałem jeden artykuł i tam autor napisał,ze wszystkie oczy były skierowane na wzmacniacz i uciekła chyba inna zapowiedź produktowa. Rzeczywiście. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca (edytowany) Dnia 20.03.2025 o 10:29, Tomasz S. napisał: Tak samo jak większości innych. Expand No pięknie Panowie. A jak się mają te opinie powyżej względem opisywanej wszędzie (również przez @Piotr Sonido m. in.) wyższości Wiima Pro Plus nad zwykłym Pro, skoro te różnice Dac'ów na granicy postrzegania??? Edytowano 20 marca przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Dnia 20.03.2025 o 13:12, stach_s napisał: No pięknie Panowie. A jak się mają te opinie powyżej względem opisywanej wszędzie (również przez @Piotr Sonido m. in.) wyższości Wiima Pro Plus nad zwykłym Pro, skoro te różnice Dac'ów na granicy postrzegania??? Expand To moje zdanie, Piotrek pewnie ma inne. Po prostu w większości wspóczesnych DACów nie wychwycisz różnicy, są transparentne. Wiim Mini ( czy Pro bez plusa ) mają niezbyt "współczesne" DAC. Nie chcę tutaj zaśmiecać wątku kłótniami, bo to nie o tym. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca (edytowany) Ale ja w żadnym razie nie chcę się kłócić! Mam w tej chwili Wiim Pro podłączony pod wzmacniacz z dac, a myślę "po cichu" nad powrotem do pieca 100% analogowego i zastanawiam się czy pro od pro z plusem na wyjściu rca rzeczywiście będzie się tak bardzo różnić... Edytowano 20 marca przez stach_s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Dnia 20.03.2025 o 14:25, stach_s napisał: Ale ja w żadnym razie nie chcę się kłócić! Expand Ty nie chcesz, ale zawsze się jakiś złotouchy znajdzie Pro nie miałem, Pro Plus był super, ale wymieniłem na Ultra ze względu na funkcjonalność. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 20.03.2025 o 10:29, Tomasz S. napisał: Tak samo jak większości innych. Swoją drogą czytałem jeden artykuł i tam autor napisał,ze wszystkie oczy były skierowane na wzmacniacz i uciekła chyba inna zapowiedź produktowa. Rzeczywiście. Expand Że co? Subwoofer? Dnia 20.03.2025 o 14:11, Tomasz S. napisał: To moje zdanie, Piotrek pewnie ma inne. Expand ja się często Tomaszu z Tobą zgadzam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 21.03.2025 o 05:42, Piotr Sonido napisał: Że co? Subwoofer? Expand Dokładnie, chyba ,że to jakiś model z rynku tylko leży na nim tabliczka Wiim, ale nie kojarzę tego modelu więc może wreszcie bezprzewodowy sub. Targi w Monachium już w maju, to może jeszcze pokażą jakieś nowe produkty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 21.03.2025 o 09:53, Tomasz S. napisał: Dokładnie, chyba ,że to jakiś model z rynku tylko leży na nim tabliczka Wiim, ale nie kojarzę tego modelu więc może wreszcie bezprzewodowy sub. Targi w Monachium już w maju, to może jeszcze pokażą jakieś nowe produkty. Expand Oby nie piano black, straszna wiocha Czy uzywacie komend glosowych w Ultra? Niby sa, ale nie mam pojecia jakie Co obsluge interpretacje? Bardzo duzo uzywam dotykowego wyswietlacza - zmiana glosnosci, wybieranie presetow (szkoda ze jest tak malo), przerzucanie trackow, czy wreszcie podglanie co leci - wiec moze on ma sens Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 21.03.2025 o 10:08, Tenfilip napisał: Czy uzywacie komend glosowych w Ultra? Niby sa, ale nie mam pojecia jakie Co obsluge interpretacje? Expand Trzeba połączyć z Alexą Przykładowe komendy w linku poniżej. https://faq.wiimhome.com/en/support/solutions/articles/72000597134-what-voice-commands-can-i-use-with-my-wiim-voice-remote- Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 21.03.2025 o 10:23, Tomasz S. napisał: Trzeba połączyć z Alexą Przykładowe komendy w linku poniżej. https://faq.wiimhome.com/en/support/solutions/articles/72000597134-what-voice-commands-can-i-use-with-my-wiim-voice-remote- Expand OMFG 🤦♂️dzieki, pies to tracal w takim razie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Sprawcie sobie Alexę, kolejne ucho korpo-bigtechów w waszym domu. Niech żyje inwigilacja!!! 🤣🤣🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Dnia 21.03.2025 o 11:03, michaudio napisał: Sprawcie sobie Alexę, kolejne ucho korpo-bigtechów w waszym domu. Niech żyje inwigilacja!!! 🤣🤣🤣 Expand No właśnie ja już nie używam. Aż tak wygodny nie jestem, chociaż kiedyś miałem tak skonfigurowane,że wybierałem muzykę jak i włączałem światło głosowo. https://www.telepolis.pl/tech/sprzet/amazon-zacznie-podsluchiwac-nawet-sie-z-tym-nie-kryje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 21.03.2025 o 09:53, Tomasz S. napisał: Dokładnie, chyba ,że to jakiś model z rynku tylko leży na nim tabliczka Wiim, ale nie kojarzę tego modelu więc może wreszcie bezprzewodowy sub. Targi w Monachium już w maju, to może jeszcze pokażą jakieś nowe produkty. Expand Ciekawe ciekawe. Dnia 21.03.2025 o 11:03, michaudio napisał: Sprawcie sobie Alexę, kolejne ucho korpo-bigtechów w waszym domu. Niech żyje inwigilacja!!! 🤣🤣🤣 Expand zgadzam sie. I tak już przez telefon nas podsłuchują. Może prywata w domu wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Jest apka do Wiim po Polsku. Trzeba uaktualnić w sklepie Play 😉😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 24.03.2025 o 05:55, Piotr Sonido napisał: Ciekawe ciekawe. zgadzam sie. I tak już przez telefon nas podsłuchują. Może prywata w domu wystarczy. Expand Podsłuch w telefonie można wyłączyć, usunąć swój marker reklamowy. Jest z tym trochę rzeźby, ale efekt jest wysoce zabawny, bo pokazują się totalnie przypadkowe reklamy. Typu wypasione fotele podologiczne i tym podobne "niezbędne" mi towary. Najważniejsze, że skuteczność takiej reklamy jest zerowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Dnia 24.03.2025 o 09:39, michaudio napisał: Podsłuch w telefonie można wyłączyć, usunąć swój marker reklamowy. Jest z tym trochę rzeźby, ale efekt jest wysoce zabawny, bo pokazują się totalnie przypadkowe reklamy. Typu wypasione fotele podologiczne i tym podobne "niezbędne" mi towary. Najważniejsze, że skuteczność takiej reklamy jest zerowa. Expand No nie wiem. Jakbym zobaczył reklamę fotela podologicznego to bym się na pewno zainteresował "co to" Skoro już teraz mnie tym zaciekawiłeś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts