Agnieszka Zabłocka - Gasek Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 2 minuty temu, Dedal napisał: No ze sporo elementów, w sygnaturze🤔 Ano sporo. Ale mam czym żonglować, kombinować 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września No w to nie wnikam , piszę co widzę 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKarmi Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września 2 godziny temu, Dedal napisał: No ze sporo elementów, w sygnaturze🤔 Na to bym nie liczył, myślę że dac za większą kasę nie równa się z r26 Sprawdzę i zdecyduję. Najwyżej będę polował na R26, bo jest to na prawdę fajny DAC. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 września Udostępnij Napisano 20 września Myślę że tak będzie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comret Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) Czy taki Wimm ultra moża szeregowo wpiąć między ampli kina a koncówkę mocy? Tak aby naprzemiennie zasilać tor audio a to z ampli kina, a to z Wimm? Edytowano 21 września przez Comret Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) Musiał by mieć wejście rca a nie ma . Zresztą to nie ma sensu bo kolumny frontowe w takim wypadku są w końcówce mocy wpięte, więc jak byś sluchal z amplitunera ? Central i surround ew. Sub? Ewentualnie z wyjść cyfrowych do amplitunera , a rca do końcówki ale w trybie pre . No ale zostaje dalej problem z frontami 🤷 Edytowano 21 września przez Dedal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 5 minut temu, Dedal napisał: Musiał by mieć wejście rca a nie ma . A ma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comret Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września No właśnie ma. I czy ja mogę to wpiąć następująco. Ampli KD>>>>Wimm Ultra>>>końcówka mocy. I sterować torem audio w zależności króre źródło jest włączone. Czy tak wpięty wimm w tor audio kiedy jest wyłączony będzie puszcał sygnał z KD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września A czemu nie wiim cyfrowo do amplitunera ,a z pre out amplitunera do końcówki i wtedy problem frontów rozwiązany, bo będą w końcówce mocy . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 35 minut temu, Comret napisał: Czy tak wpięty wimm w tor audio kiedy jest wyłączony będzie puszcał sygnał z KD? Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września 38 minut temu, Comret napisał: No właśnie ma. I czy ja mogę to wpiąć następująco. Ampli KD>>>>Wimm Ultra>>>końcówka mocy. I sterować torem audio w zależności króre źródło jest włączone. Czy tak wpięty wimm w tor audio kiedy jest wyłączony będzie puszcał sygnał z KD? No to wpinaj . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comret Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) Chce odseparowac kd od stereo. Ale skoro wimm wpiety szeregowo nie pusci sygnalu to bez sensu. Bede musial pomyslec chyba nad jakims switchem. Myslalem ze bedzie tanio... a wyszlo jak zwykle. Edytowano 21 września przez Comret Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września Ewentualnie koncowka z dwoma wejściami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doniu99 Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września Dziwna rzecz, po najnowszej aktualizacji wiim nie wykrywa po usb z dysku, katalogów z plikami WAVE i MP3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doniu99 Napisano 21 września Udostępnij Napisano 21 września (edytowany) Mieli poprawić odczyt po USB... no to poprawili masakra jakaś. Sprawdzałem na wszystkich systemach plików na różnych pamięciach zewnętrznych. Naglę przestało widzieć foldery WAVE, MP3. Czy ktoś też tak ma? Edytowano 21 września przez Doniu99 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września (edytowany) Czy ktoś z użytkowników może mi potwierdzić jedną rzecz. Czy jest opcja, aby w ultra kiedy nie jest używany automatycznie gasł ekran? Do momentu kiedy znowu coś odtwarzamy? A nie tak, żeby cały czas się świecił niezależnie czy słuchamy muzyki, czy nie? Edytowano 23 września przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września 39 minut temu, ProjectPi napisał: Tak. Super, a czy faktycznie jest tak jak mówią, że ekran ma strasznie słabe/wyblakłe kolory i się zacina? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września @mateolo2 a gdzie tak mówią ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września 50 minut temu, mateolo2 napisał: Super, a czy faktycznie jest tak jak mówią, że ekran ma strasznie słabe/wyblakłe kolory i się zacina? Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września (edytowany) 15 minut temu, Tomasz S. napisał: @mateolo2 a gdzie tak mówią ? W kilku recenzjach i na reddicie użytkownicy. Ja mam obecnie bluesounda n130 i zastanawiam się nad wymianą na ultra. Boję się też z myślami czy brać Ultra, czy Pro z jakimś toppingiem czy smsl Edytowano 23 września przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września (edytowany) W żadnej recenzji tego nie widziałem ale na Reddit, rzeczywiście post taki jest. Jeżeli nie potrzebujesz takiej funkcjonalności jaką oferuje to weź inny. Blusound też pokazał nowe modele. Edytowano 23 września przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: mówią, że ekran ma strasznie słabe/wyblakłe kolory No QLED ani OLED to to nie jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września Zwykle LCD. Filmow nie planowano na nim ogladac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 23 września Udostępnij Napisano 23 września (edytowany) A jakie macie wrażenia brzmieniowe w odniesieniu do jakiś innych dacow/streamerow? Jak dobrze/niedobrze to gra? Bo recenzje różne. Steve Huff mówi, że zaczął kwestionować sens swojego streamingu za 14k $ a inny recenzent mówi, że ultra z najtańszymi chińskimi dacami brzmi lepiej niż na wewnętrznym dacu. Edytowano 23 września przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts