Rafał S Napisano 8 maja 2024 Udostępnij Napisano 8 maja 2024 (edytowany) Jak w temacie - sprzedaję swojego Gustarda R26. Czarny, stan idealny, kupiłem w Premoum Sound jako fabryczną nówkę. Ggwarancja polskiego dystrybutora do początku grudnia 2024. DAC na drabince rezystorowej, z wbudowanym zasilaczem liniowym, zbalansowany, różne wejścia i wyjścia do wyboru, filtry, funkcje sieciowe umożliwiające konfigurację do postaci streamera (nie próbowałem, bo słucham muzyki wyłącznie z płyt CD). W moim wątku o porównaniu kilku daków napisaliśmy wspólnie wszystko, co można na jego temat. Jeszcze więcej napisano na Audiostereo w ramach dyskusji: https://www.audiostereo.pl/topic/165187-jaki-dac-po-gustard-r26-r2r/ Dla formalności przypomnę, że gra i tak cały tor, preferencje bywają różne, stąd też bogactwo opinii i wniosków. Widzę, że w sieci wisi egzemplarz o kilka miesięcy młodszy, ale z dystrybucji zagranicznej (i srebrny ). Jego cena wyjściowa to 6500 zł na olx i 6300 na hifi.pl. Wstępną cenę swojej sztuki ustalam więc na 5900 zł. (do rozsądnej negocjacji popartej konkretnymi argumentami). Za kilka dni wrzucę na olx ogłoszenie ze zdjęciami - wtedy zamieszczę tu link. (Poza tematem dodam, że sprzedaję w związku z zakupem używanego daka z wyższej półki - też R2R, bo uzależniłem się od tego typu brzmienia ) Edytowano 8 maja 2024 przez Rafał S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 maja 2024 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2024 Wrzuciłem ogłoszenie na olx: https://www.olx.pl/d/oferta/dac-gustard-r26-czarny-na-gwarancji-kupiony-12-2022-stan-idealny-CID99-ID10hmoj.html Cena wyjściowa na olx: 5700 zł Cena dla forumowiczów: 5500 zł (do drobnej negocjacji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2024 Gustard sprzedany. Nabywca b. sympatyczny i mam nadzieję, że będzie czerpał dużo satysfakcji z zakupu. Zauważyliście, że po zabawki o szlachetnym brzmieniu zwykle zgłaszają się do nas fajni ludzie? (Pytanie retoryczne - temat do zamknięcia.) 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 9 czerwca 2024 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2024 Mozna wiedziec co teraz bedzie gralo zamiast Gustarda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 czerwca 2024 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2024 Jak w mojej sygnaturze: Aqua La Scala MkII (poprzednia edycja, nie Optologic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 10 czerwca 2024 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2024 20 godzin temu, Rafał S napisał: Jak w mojej sygnaturze: Aqua La Scala MkII (poprzednia edycja, nie Optologic). Ehh, slepy. Dziekuje bardzo za odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts