Rafał S Napisano 8 maja Udostępnij Napisano 8 maja (edytowany) Jak w temacie - sprzedaję swojego Gustarda R26. Czarny, stan idealny, kupiłem w Premoum Sound jako fabryczną nówkę. Ggwarancja polskiego dystrybutora do początku grudnia 2024. DAC na drabince rezystorowej, z wbudowanym zasilaczem liniowym, zbalansowany, różne wejścia i wyjścia do wyboru, filtry, funkcje sieciowe umożliwiające konfigurację do postaci streamera (nie próbowałem, bo słucham muzyki wyłącznie z płyt CD). W moim wątku o porównaniu kilku daków napisaliśmy wspólnie wszystko, co można na jego temat. Jeszcze więcej napisano na Audiostereo w ramach dyskusji: https://www.audiostereo.pl/topic/165187-jaki-dac-po-gustard-r26-r2r/ Dla formalności przypomnę, że gra i tak cały tor, preferencje bywają różne, stąd też bogactwo opinii i wniosków. Widzę, że w sieci wisi egzemplarz o kilka miesięcy młodszy, ale z dystrybucji zagranicznej (i srebrny ). Jego cena wyjściowa to 6500 zł na olx i 6300 na hifi.pl. Wstępną cenę swojej sztuki ustalam więc na 5900 zł. (do rozsądnej negocjacji popartej konkretnymi argumentami). Za kilka dni wrzucę na olx ogłoszenie ze zdjęciami - wtedy zamieszczę tu link. (Poza tematem dodam, że sprzedaję w związku z zakupem używanego daka z wyższej półki - też R2R, bo uzależniłem się od tego typu brzmienia ) Edytowano 8 maja przez Rafał S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 26 maja Autor Udostępnij Napisano 26 maja Wrzuciłem ogłoszenie na olx: https://www.olx.pl/d/oferta/dac-gustard-r26-czarny-na-gwarancji-kupiony-12-2022-stan-idealny-CID99-ID10hmoj.html Cena wyjściowa na olx: 5700 zł Cena dla forumowiczów: 5500 zł (do drobnej negocjacji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca Gustard sprzedany. Nabywca b. sympatyczny i mam nadzieję, że będzie czerpał dużo satysfakcji z zakupu. Zauważyliście, że po zabawki o szlachetnym brzmieniu zwykle zgłaszają się do nas fajni ludzie? (Pytanie retoryczne - temat do zamknięcia.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Mozna wiedziec co teraz bedzie gralo zamiast Gustarda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 9 czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca Jak w mojej sygnaturze: Aqua La Scala MkII (poprzednia edycja, nie Optologic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebbop Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca 20 godzin temu, Rafał S napisał: Jak w mojej sygnaturze: Aqua La Scala MkII (poprzednia edycja, nie Optologic). Ehh, slepy. Dziekuje bardzo za odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts