Ricardo Napisano 10 maja Udostępnij Napisano 10 maja (edytowany) Witam poszukuje kolumn do pokoju 15m2 do 1000zł, mogą być używane nie muszą być nowe. Wzmacniacz który posiadam to Technics A700MK2 MOS class AA z głośnikami Philips LSB650C. Ładnie czysto grają ale nie za głośno i w tym główny problem. Najbardziej szukam czegoś w stylu Technics sb-cd320 ponieważ takie grały u mojego ojca z podobnym wzmacniaczem i grało to bardzo przyjemnie dla ucha zastanawiałem się nad: Indiana line nota 260x Technics sb-cd320 JBL E90 NORTHRIDGE Edytowano 10 maja przez Ricardo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 maja Udostępnij Napisano 10 maja Z tych co wymieniłeś to JBL Ale ja bym sprawdził jeszcze Heco Metas XT501 Magnat Quantum 675/677 Tannoy F4 Dali 450 Klipsch F1/F2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo Napisano 10 maja Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Z tych co wymieniłeś to JBL Ale ja bym sprawdził jeszcze Heco Metas XT501 Magnat Quantum 675/677 Tannoy F4 Dali 450 Klipsch F1/F2 No w budżecie to mieszczą się tylko te Dali i Magnaty 677 ale dziekuje za polecenie na pewno pojadę ze wzmacniaczem na odsłuchy tych kolumn😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 maja Udostępnij Napisano 11 maja Cześć Jak jeszcze zdążysz (bo naprawdę mamy końcówkę tych głośników) to możesz sięgnąć po Indianę Tesi 261 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/indiana-line-tesi-261.html Zagrają bardziej szlachetnie a niż mniejsza Nota 260X. Dostaniesz też więcej dynamiki i niższego basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo Napisano 12 maja Autor Udostępnij Napisano 12 maja 15 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć Jak jeszcze zdążysz (bo naprawdę mamy końcówkę tych głośników) to możesz sięgnąć po Indianę Tesi 261 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/indiana-line-tesi-261.html Zagrają bardziej szlachetnie a niż mniejsza Nota 260X. Dostaniesz też więcej dynamiki i niższego basu. Dzieki na pewno przyjade do was na odsluch i je sprawdze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Dnia 10.05.2024 o 22:21, Ricardo napisał: No w budżecie to mieszczą się tylko te Dali i Magnaty 677 ale dziekuje za polecenie na pewno pojadę ze wzmacniaczem na odsłuchy tych kolumn😁 Wiesz tylko czasem dołożenie 200 zł powoduje że wybor masz spory a produkt sprzedasz kiedyś drożej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo Napisano 12 maja Autor Udostępnij Napisano 12 maja 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Wiesz tylko czasem dołożenie 200 zł powoduje że wybor masz spory a produkt sprzedasz kiedyś drożej. wiem dlatego najprawdopodobniej doloze a jesli nie bede tyle mial to wezme na raty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Dnia 12.05.2024 o 20:02, Ricardo napisał: wiem dlatego najprawdopodobniej doloze a jesli nie bede tyle mial to wezme na raty Używane? Allegro daje taką opcję? Czy OLX? Raty są tam zapewne płatne co nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo Napisano 18 maja Autor Udostępnij Napisano 18 maja Zarówno allegro jak i olx daje takie opcje chociaż nie wiem jak tam będzie z odsetkami, chyba lepiej wziąć nowe głośniki w 30 ratach 0%, w koncu nie kupuje tego na miesiac tylko zeby dlugo sluzylo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 maja Udostępnij Napisano 18 maja 6 godzin temu, Ricardo napisał: Zarówno allegro jak i olx daje takie opcje chociaż nie wiem jak tam będzie z odsetkami, chyba lepiej wziąć nowe głośniki w 30 ratach 0%, w koncu nie kupuje tego na miesiac tylko zeby dlugo sluzylo Możesz wejść na naszą stronę i skorzystać z rat 30x0. Mamy taką ofertę do końca miesiąca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja Spójrz na naszą propozycje Indiana Line Nota 260X, zrobimy Ci także raty 0% na 10 miesięcy. To chyba najlepsza opcja w Twoim budżecie. Ewentualnie kolumny o trochę bardziej twardym graniu Heco Vista Prime 302. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts