Kostor95 Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja (edytowany) Zastanawiam się jakie głośniki zakupić do zabudowy w suficie 🤔 myślałem o Magnat Głośnik IC 82 - myślicie że będzie to dobry wybór, czy jednak trzeba doinwestować i kupić coś droższego do mojego zestawu? Mój zestaw: - Klipsch RP 600m II - Klipsch RP 500C II - Monitor audio bronze fx - Klipsch SPL 120 Edytowano 17 maja przez Kostor95 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja Ten Magnat ma 8" przetwornik, spora kolumbryna zerkając na resztę Twojego zestawu. Technicznie sobie poradzi bez problemu, ale rozważ coś mniejszego 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja Na przykład model 62. To dobre i tanie produkty. MA i Klipsch też ma sporo takich w swojej ofercie. Nieco drożej. Będzie ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja Cześć Ogółem Magnaty to dobra opcja, ale dość spora. Jak napisali koledzy wyżej, spokojnie możesz iść w mniejsze rozwiązania W razie czego zapraszam do nas na wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts