Ronaldo Napisano 17 maja Udostępnij Napisano 17 maja Czołem Panowie Przychodze do was z takim zapytaniem, ponieważ krucho ostatnio u mnie z kaską i nie mogę sobie na razie pozwolić na lepsze głośniki surround więc chciałbym kupić coś naprawde w niskiej cenie niecałych 700 złotych, ale zanim zdecyduje to chciałbym się poradzić lub dowiedzieć czegokolwiek o sensie takiego zakupu ponieważ jest dużo filmów, które chciałbym oglądać w przynajmniej 5.1 ( do tego właśnie brakuje mi dwóch głośników za plecy ) mowa tutaj o: Głośnik Monitor S10 D czarny Dzisiaj widziałem tutaj podobny temat i tak jak jeden z kolegów na przodzie mam Klipsch RP-600M II i Klipsch RP-500C II wymienione przeze mnie głośniki dipolowe zrobią jakąś robotę po podłączeniu jeszcze suba Klipsch SPL-120? Pozdrawiam i z góry dziękuję za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 18 maja Udostępnij Napisano 18 maja A czemu taki wybór? Ja bym nie kombinowal. Nie ma to sensu. Masz Klipscha z przodu i sub tez, to bierz tyly tez Klipscha. Jak dla mnie inne kolumny beda wyglądaly jak kwiatek do kożucha i daje sobie rękę uciąć ze te budżetówki Magnata nie zagrają lepiej niż chociażby to: https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-klipsch-r-51m-85w-CID99-ID1088li.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 maja Udostępnij Napisano 20 maja Lepszy efekt przestrzeni uzyskałbyś wykorzystując np. Monitor Audio Bronze FX ale na pewno nie na s10d. W mojej ocenie warto rozważyć ofertę na R-51m od Klipscha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 maja Udostępnij Napisano 21 maja nie kupuj tych Klipsch 51. Są bardzo słabe. Poluj na stare modele Synergy S1 albo S2. Bardzo udane modele. Albo Melodika BLS20 albo monitor audio FX Oczywiscie wszystkie uzywane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts