Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Zakładam nowy temat bo nie widziałem podobnego w dziale - KINO DOMOWE  👺💢👺

Regulamin :

1. termin "okazja cenowa" - przedmiot który jest tańszy  od ceny regularnej na terenie kraju nie mniej niz 300-500zl  ( w razie hiperinflacji 100-200$)

2. link z okazja cenowa jest ważny  1-5 dni  - proszę w poście załączyc datę "okazji cenowej" 

3.przesyłka pocztowa / kurierska   towaru z "okazją cenową"  jest możliwa na teren PL  a sprzedający podmiot przyjmuje płatności  z PL

4.posty typu "zrobimy ci dobra cenę"  lub "pisz do nas a pomożemy w wyborze" sa zakazane w tym wątku - TO NIE JEST WĄTEK SPRZEDAŻOWY !!!

5.spamowanie lub kłótnie  oraz polemika nie sa tolerowane jeśli nie poparte linkiem z ważna lepsza ceną  dostępna otwarcie dla każdego chętnego kinomaniaka

6.różnice sprzętowe nie sa tematem tego wątku jednak należy zaznaczyc jesli możliwe  szczegoly typu np. "dystrybucja EU", "wersja europejska", "tuner DAB+/FM" itd.

7.każdy internauta w tym wątku jest równy wobec innych bez dzielenia na stan zamożnosci czy posiadaną konfiguracje sprzętową cinema / kino domowe 5.1 czy 11.4.6

( punkt 7  zawarto ze względu na nierówne traktowanie na forum ludzi którzy posiadają tylko tani soundbar lub chcą kupić swój pierwszy amplituner )

8.cena, cena, cena czyni cuda 🤑

• 2 weeks later...
Napisano
Przed chwilą, PanKlor napisał:

@Gumowe Ucho jak rano polubiłem post to był ztcp za jakieś 4300 PLN na PL stronie dostawa i sprzedaż Amazon. Więc lepiej niż 1000 EUR. Jak widać trzeba polować. Cena bdb, za 4300 PLN nic lepszego się nie znajdzie. 

To też fakt, ale 3800 i Onkyo 7100 widziałem nawet za 799 tylko w zeszły Black Friday :) 

Napisano
20 minut temu, peti1 napisał:

Cztery stówy drożej ale znów jest dostępny.

panowie i panie prosze czytac regulamin watku i podejmowac dyspute w kontrze tylko poparta lepszym i aktywnym linkiem  czyli takim z nizsza cena !

linki z cenami ktore sa wyzsze sa bezprzedmiotowe 

6 godzin temu, PanKlor napisał:

@Gumowe Ucho jak rano polubiłem post to był ztcp za jakieś 4300 PLN na PL stronie dostawa i sprzedaż Amazon. Więc lepiej niż 1000 EUR. Jak widać trzeba polować. Cena bdb, za 4300 PLN nic lepszego się nie znajdzie. 

4270zl i dostawa prime gratis

Napisano
24 minuty temu, bora902 napisał:

linki z cenami ktore sa wyzsze sa bezprzedmiotowe 

Ale wiesz, że cena w Twoim linku się zmienia? 😉

24 minuty temu, bora902 napisał:

panowie i panie prosze czytac regulamin watku i podejmowac dyspute w kontrze tylko poparta lepszym i aktywnym linkiem  czyli takim z nizsza cena !

~200 postów, gospodarczo-kowbojski ton... pewnie rozstawiasz parawan na plaży 😂

25 minut temu, bora902 napisał:

4270zl i dostawa prime gratis

Tak też mi coś mignęło, potem było ~5500 a to już cena którą można mieć w PL po jednym telefonie. 

Napisano
8 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Zdecydowanie warto.

Na przyszłosć. Dodawaj tylko cenę. Bo jak się skończy to warto było widziec po ile był.

jesli chodzi o ta oferte o ktora pytasz to 4270PLN z polska pelna faktura VAT i darmowa przesylka dla klubowiczow amazon prime 

apdejt: teraz pod linkiem 4225PLN 😎

tez zalecam kazdemu zakup kto nie czeka na onkyo rz50 za 4500PLN 🤣

Napisano
12 godzin temu, bora902 napisał:

denon x3800h       5 czerwca 2024r

989€  (oraz automatycznie dodanie VAT 3.5% przez amazon.de dla polskich klientow) plus 6€ przesylka 

https://www.amazon.de/dp/B0BDZXLP6F?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealode-am-pk-21&ascsubtag=2024-06-05_5c864684a729594bd934424c17941c7993820eefc7267b8244bf2a7be3e93fdf&th=1&psc=1

Panowie zwróćcie uwagę na zdjęcia, w tej ofercie. Przedstawiają AVR-X3800H a nie AVC-X3800H. Ciekawe ...

Napisano
Dnia 5.06.2024 o 16:52, bora902 napisał:

jesli chodzi o ta oferte o ktora pytasz to 4270PLN z polska pelna faktura VAT i darmowa przesylka dla klubowiczow amazon prime 

apdejt: teraz pod linkiem 4225PLN 😎

tez zalecam kazdemu zakup kto nie czeka na onkyo rz50 za 4500PLN 🤣

Chodzi o to żeby od razu była cena. Wtedy sobie wszedłem. :)

Amazon ma tak czasem że jak wejde 3 dni pożniej to już jest inna cena. Wiec warto wiedzieć po ile był :)

Fajnie to znalazłeś.

Dnia 5.06.2024 o 19:49, Iron napisał:

Panowie zwróćcie uwagę na zdjęcia, w tej ofercie. Przedstawiają AVR-X3800H a nie AVC-X3800H. Ciekawe ...

Dnia 5.06.2024 o 20:10, bora902 napisał:

5 zdjecie i opis mowi wyraznie ze to AVC 

na 100% dystrybucja denon holenderska na niemcy 

A na 1 i 3 jest AVR

Ale one różnią się tylko tunerem. Jak opis mówi AVC a dostaniesz AVR to nie ma co narzekać. Gorzej odwrotnie jak ktoś jest napalony na radio.

Napisano
14 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Fajnie to znalazłeś.

nie widze sensu publikowac linkow do nowego rz70 za 2300€ bo takie tez mam ,identycznie jest z arcamem 

tu ludziom sie wydaje ze x2800h to high end  dlatego skupiam sie na przedziale 2000-5000zl  jako "okazja" 

11 godzin temu, Iron napisał:

Tak z ciekawości, na jakie rynki byly przeznaczone AVR?

glownie ameryki polnocnej ale i tez taiwan

Napisano
Dnia 11.06.2024 o 07:58, bora902 napisał:

nie widze sensu publikowac linkow do nowego rz70 za 2300€ bo takie tez mam ,identycznie jest z arcamem 

tu ludziom sie wydaje ze x2800h to high end  dlatego skupiam sie na przedziale 2000-5000zl  jako "okazja" 

Wrzuccaj wszystko.

Od tego jest. Akurat tu na forum jest spora grupa zainteresowana lepszym sprzetem. Dyskusją o nim.

Dnia 11.06.2024 o 11:48, DaftPunk napisał:

Tylko to Media Cetnrum to chyba średnio z gwarancją ma? Czy nie?

Napisano

Tak i się kojarzy z dawnych lat. Chyba że coś się zmieniło w tej kwestii

18 minut temu, DaftPunk napisał:

Nie mam pojęcia.

Kolejna chyba okazja namierzyłem.

Kupując Monitor Audio Silver 100  amplituner Yamahy 5.1 wychodzi gratis.

5100 zł 

https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-amplituner-yamaha-tsr-400-monitor-audio-silver-100-7g-kolumny-CID99-IDZmpJX.html

Tu cenowo jest ciekawei faktycznie.

Aczkolwiek

"Salon Audio Świat oferuje zestaw stereo składający się z"

Amplitunera kinowego........ :/

Napisano
52 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Tylko to Media Cetnrum to chyba średnio 

3 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Tak i się kojarzy z dawnych lat. Chyba że coś się zmieniło w tej kwestii

Tu cenowo jest ciekawei faktycznie.

Aczkolwiek

"Salon Audio Świat oferuje zestaw stereo składający się z"

Amplitunera kinowego........ :/

Nie każdego stać na pełne kino od razu. Prawdę napisali jest to set stereo z opcją rozbudowy pod kino. A te monitory nie są bardzo wymagające ta yamaha powinna to udźwignąć patrząc jak tu wybierają wiim ampy :)