Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

W USA co niektórzy ostrzą sobie zęby na promocje na suby Klipscha jak rok temu, szałem w Adoramie min. była wyprzedaż po 700 USD za RP-1400SW , później na różnych forach ludzie się chwalili że dorwali za 700 lub 800 baksów.  Czyli po dzisiejszym kursie 2.548 zł za sztukę. A jak pomyśleć że ich siła nabywcza jest dokładnie 2x taka jak w PL to taki subik na naszą kieszeń 1.274 zł hehe (taki żarcik ;)). A np. cena sugerowana w popularnym naszym sklepie z centrum Polski 6499 😅 , ale trzeba oddać że też promka się u nas pojawiała i teraz stoi po 3798 zł czyli w regularnej cenie RP-1200sw. 

Może doczekamy się że im w amplitunerach coś się ruszy.... 

Edytowano przez Arek_Gd
Napisano

Jesli mam doradzic to proponuje wszystkim polowac na ONKYO   RZ70  bo ten sprzet moze robic jako backup gdy zbieracie na porzadne  stereo 😂

"Porzadne stereo"  to  np. HEGEL  H400 za 21000zl  wg.mnie 

________

onkyo  rz50  sam mam i czasto  gra u mnie ze stramerem WIIM  na klipsch  RP  ale nie jest to granie w stylu mocnego  NAD  wiec warto to przemyslec  😜

(jakby nie kombinowac to trzeba  by miec 2szt czyli jedna do kina a druga do stereo u siebie w salonie)

Napisano
3 godziny temu, bora902 napisał:

Jesli mam doradzic to proponuje wszystkim polowac na ONKYO   RZ70  bo ten sprzet moze robic jako backup gdy zbieracie na porzadne  stereo 😂

"Porzadne stereo"  to  np. HEGEL  H400 za 21000zl  wg.mnie 

________

onkyo  rz50  sam mam i czasto  gra u mnie ze stramerem WIIM  na klipsch  RP  ale nie jest to granie w stylu mocnego  NAD  wiec warto to przemyslec  😜

(jakby nie kombinowac to trzeba  by miec 2szt czyli jedna do kina a druga do stereo u siebie w salonie)

ok. ale cena też x dwa więc......

Napisano
6 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Bora porównuje do Hegla za 20 patyków. 

No tak uwazam ja ale nie chce wybiegac do stereo od  mcintosh czy accuphase ...

onkyo rz70 to  dobry "zamiennik"  gdy zberamy na hifi  

tyle