Slamajama Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Witam wszystkich, Czy orientuje się może ktoś, czy sub Heco Aurora Sub 30A będzie dobrym dopełnieniem do zestawu Indiana Line Tesi 6? Chciałbym dobrać w miarę uniwersalny sub pod stereo jak i kino. Powierzchnia do nagłośnienia to 25m2. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Cześć Pod muzykę oczywiście najlepszą opcją są subwoofery zamknięte, takie jak KEF Kube MIE 8 Jeśli jest poza budżetem, to wspomniany przez Ciebie Heco będzie ok. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Dnia 7.06.2024 o 14:47, Slamajama napisał: Witam wszystkich, Czy orientuje się może ktoś, czy sub Heco Aurora Sub 30A będzie dobrym dopełnieniem do zestawu Indiana Line Tesi 6? Chciałbym dobrać w miarę uniwersalny sub pod stereo jak i kino. Powierzchnia do nagłośnienia to 25m2. Pozdrawiam. Cześć, Ze wspólnej serii, może być Indiana Basso 840. Przyjemny, ciepły bas. Nie jest to agresywna konstrukcja, dobrze pasuje z serią Tesi. Warto sprawdzić przed zakupem. Zapraszamy;) https://www.tophifi.pl/glosniki/subwoofery/indiana-line-basso-840.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca To jest bardzo dobry subwoofer. Chyba najlepszy obecnie model do 2000 zł. Indiana Line ma takie sobie suby jednak. Wiec jeśli nie przeszkadza Ci inny design to tak idź tą drogą. No chyba że coś powyzej tego budżetu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slamajama Napisano 11 czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca Niestety budżetu już nie dam rady podciągnąć. Nie zależy mi aż tak bardzo na konstrukcji zamkniętej, dlatego ten Heco wydaje mi się odpowiedni. No i jego design też jest spoko. Podoba mi się, że.ma maskownice na magnesy tak jak Tesi 6. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts