Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

witam wszystkich sprawa niby prosta podlaczenie projektora do anthema a wlasciwie to znalezienie tego w menu ampli.kabelki podlaczone prawidlowo instrukcja przewertowana i za boga nie wiem jak to znalesc w menu zeby proj wkoncu dzialal.jesli ktos wie jak to ogarnac to prosze o pomoc

Napisano

Przede wszystkim jaki masz projektor? Bo ampli znamy. Kolejna sprawa to wypnij HDMI wyjściowe z ampa i podepnij laptopa pod projektor, sprawdź czy jest obraz - jak tak to przewód sprawny. Jak nie będzie obrazu to będziemy szukać i podpowiadać dalej (żeby teraz nie pisać epopei).  

Napisano

dziekuje wszystkim za pomoc i wszelkie sugestie bo wkoncu uzyskalem obraz na proju:)uprzedzajac pytania co bylo odpowiem nie wiem:)zresetowalem amplituner odlaczylem wszystkie kable przy okazji zrobilem z nimi troche porzadku podlaczylem wszystko ponownie tak jak bylo poprzednio i magia dziala:)

Napisano
Dnia 27.06.2024 o 18:26, Repugnant napisał:

zapytal czy mam w ampli i proju aktualne oprogramowanie i ze czasem wlasnie urzadzenia sie nie dogaduja.i ze powinno dzialac:)

aha

Dnia 28.06.2024 o 18:31, Repugnant napisał:

dziekuje wszystkim za pomoc i wszelkie sugestie bo wkoncu uzyskalem obraz na proju:)uprzedzajac pytania co bylo odpowiem nie wiem:)zresetowalem amplituner odlaczylem wszystkie kable przy okazji zrobilem z nimi troche porzadku podlaczylem wszystko ponownie tak jak bylo poprzednio i magia dziala:)

technologia :)