Repugnant Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca witam wszystkich sprawa niby prosta podlaczenie projektora do anthema a wlasciwie to znalezienie tego w menu ampli.kabelki podlaczone prawidlowo instrukcja przewertowana i za boga nie wiem jak to znalesc w menu zeby proj wkoncu dzialal.jesli ktos wie jak to ogarnac to prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 24 czerwca Udostępnij Napisano 24 czerwca Zmień kabel (?) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 24 czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca nie za bardzo rozumiem.skoro projektor dzialal z yamacha to raczej na tym samym kablu powinien dzialac dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 czerwca Udostępnij Napisano 25 czerwca Zmien kabel aby wyeliminować problem. Amplitunery mają rózne "moce" na wyjsciu HDMI. wybaccie ale nie wiem jak to sięprofesjonalnie nazywa. Chodzi o siłe sygnalu Ale zobacz tez jaki sygnał wychodzi z amplitunera. Czy projektor go obsługuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 25 czerwca Autor Udostępnij Napisano 25 czerwca niby wszystko jest git kable itd a jednak dalej nic nie dziala.chyba niestety nie obejdzie sie bez odsuniecia wszystkiego i podlaczenia hdmi projektora pod wejscie tv moze gniazdo nie dziala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 czerwca Udostępnij Napisano 26 czerwca 11 godzin temu, Repugnant napisał: podlaczenia hdmi projektora pod wejscie tv Projektor spinać z TV? Jak ? 11 godzin temu, Repugnant napisał: moze gniazdo nie dziala. A kupiłeś nowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 26 czerwca Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca nowy.moze to byc to o czym pisales ze sprzety sie nie dogaduja problem z (EDID) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 czerwca Udostępnij Napisano 27 czerwca A co na to sprzedawca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 27 czerwca Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca zapytal czy mam w ampli i proju aktualne oprogramowanie i ze czasem wlasnie urzadzenia sie nie dogaduja.i ze powinno dzialac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 czerwca Udostępnij Napisano 28 czerwca Przede wszystkim jaki masz projektor? Bo ampli znamy. Kolejna sprawa to wypnij HDMI wyjściowe z ampa i podepnij laptopa pod projektor, sprawdź czy jest obraz - jak tak to przewód sprawny. Jak nie będzie obrazu to będziemy szukać i podpowiadać dalej (żeby teraz nie pisać epopei). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 28 czerwca Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca dziekuje wszystkim za pomoc i wszelkie sugestie bo wkoncu uzyskalem obraz na proju:)uprzedzajac pytania co bylo odpowiem nie wiem:)zresetowalem amplituner odlaczylem wszystkie kable przy okazji zrobilem z nimi troche porzadku podlaczylem wszystko ponownie tak jak bylo poprzednio i magia dziala:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Dnia 27.06.2024 o 18:26, Repugnant napisał: zapytal czy mam w ampli i proju aktualne oprogramowanie i ze czasem wlasnie urzadzenia sie nie dogaduja.i ze powinno dzialac:) aha Dnia 28.06.2024 o 18:31, Repugnant napisał: dziekuje wszystkim za pomoc i wszelkie sugestie bo wkoncu uzyskalem obraz na proju:)uprzedzajac pytania co bylo odpowiem nie wiem:)zresetowalem amplituner odlaczylem wszystkie kable przy okazji zrobilem z nimi troche porzadku podlaczylem wszystko ponownie tak jak bylo poprzednio i magia dziala:) technologia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 2 lipca Autor Udostępnij Napisano 2 lipca dokladnie tak. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts