Damian33 Napisano 4 lipca 2024 Napisano 4 lipca 2024 Witam, poszukuje kolumn amphion argon 3ls w czarnym kolorze w fajnej cenie, mianowicie dostałem w dwóch salonach oferty na kwotę okolic 13.000 za parę, ale chciałbym się dowiedzieć czy branża lub ktoś kto odwiedza forum jest w stanie zrobić lepszą ofertę na te paczki. Dodam, że nie są to wersje demo czy outlety. fajnie gdybym miał możliwość wypożyczyć je do odsłuchu domowego. Mam nadzieję, że wiadomość napisałem w odpowiednim miejscu. sprzęt z którym mają zostać spięte to hegel h190, który aktualnie jest także źródłem dźwięku przez UP np. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 lipca 2024 Napisano 4 lipca 2024 Cześć Zapraszam do kontaktu wybraną drogą, wspomnij o ofertach jakie już dostałeś. 1 Odpisz, cytując
Damian33 Napisano 5 lipca 2024 Autor Napisano 5 lipca 2024 15 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Zapraszam do kontaktu wybraną drogą, wspomnij o ofertach jakie już dostałeś. Witam, napisałem na priv. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 lipca 2024 Napisano 5 lipca 2024 świetne kolumny Oferta którą dostałeś to bardzo dobra oferta cenowa! Odpisz, cytując
Damian33 Napisano 6 lipca 2024 Autor Napisano 6 lipca 2024 17 godzin temu, Piotr Sonido napisał: świetne kolumny Oferta którą dostałeś to bardzo dobra oferta cenowa! Słuchałem ich i też tak twierdzę , większość salonów robi cenę w okolicach 13k. Myślę, że to uczciwa cena jak za te paczki choć chce je osłuchać u siebie w domu 25m2 otwarte na kuchnię 9m więc około 35m2 mam nadzieję, że Basu nie braknie Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 6 lipca 2024 Napisano 6 lipca 2024 Że świetne? Niemożliwe, ponieważ nigdy i przenigdy o nich na tym forum nie czytałem. To dużo mówi o mnie być może. Koledzy, poproszę o garść informacji. Jak świetne, to chwalić się należy. Dzięki z góry. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 lipca 2024 Napisano 7 lipca 2024 Dnia 6.07.2024 o 12:33, AudioTube napisał: Koledzy, poproszę o garść informacji. Akurat Paweł opowiada o nich w najnowszym filmie Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 7 lipca 2024 Napisano 7 lipca 2024 (edytowany) Dziękuję Niedługo urlop to sobie posłucham. Kolega nasz w zakładce testy napisał między innymi o ich brzmieniu. Przeczytałem i większość zrozumiałem. Bardzo cenne informacje, jestem mu wdzięczny. Edytowano 7 lipca 2024 przez AudioTube Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 lipca 2024 Napisano 9 lipca 2024 Dnia 6.07.2024 o 11:08, Damian33 napisał: Słuchałem ich i też tak twierdzę , większość salonów robi cenę w okolicach 13k. Myślę, że to uczciwa cena jak za te paczki choć chce je osłuchać u siebie w domu 25m2 otwarte na kuchnię 9m więc około 35m2 mam nadzieję, że Basu nie braknie Argon jak na wielkość zaskakuje ilością i jakością niskich tonów nawet model 0. Ale sprowadzenie ich u siebie to najlepsza metoda. Dnia 6.07.2024 o 12:33, AudioTube napisał: Że świetne? Niemożliwe, ponieważ nigdy i przenigdy o nich na tym forum nie czytałem. To dużo mówi o mnie być może. Koledzy, poproszę o garść informacji. Jak świetne, to chwalić się należy. Dzięki z góry. Pisaliśmy Było omawiane przez pare osób ale fakt że to marka którą nie ma każdy salon i raczej niszowa. Odpisz, cytując
Recommended Posts