Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, poszukuje kolumn amphion argon 3ls w czarnym kolorze w fajnej cenie, mianowicie dostałem w dwóch salonach oferty na kwotę okolic 13.000 za parę, ale chciałbym się dowiedzieć czy branża lub ktoś kto odwiedza forum jest w stanie zrobić lepszą ofertę na te paczki. Dodam, że nie są to wersje demo czy outlety. 
fajnie gdybym miał możliwość wypożyczyć je do odsłuchu domowego. Mam nadzieję, że wiadomość napisałem w odpowiednim miejscu. 
sprzęt z którym mają zostać spięte to hegel h190, który aktualnie jest także źródłem dźwięku przez UP np. 

Napisano
17 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

świetne kolumny :)

Oferta którą dostałeś to bardzo dobra oferta cenowa!

Słuchałem ich i też tak twierdzę :), większość salonów robi cenę w okolicach 13k. Myślę, że to uczciwa cena jak za te paczki :) choć chce je osłuchać u siebie w domu 25m2 otwarte na kuchnię 9m więc  około 35m2 mam nadzieję, że Basu nie braknie :) 

Napisano

Że świetne?

Niemożliwe, ponieważ nigdy i przenigdy o nich na tym forum nie czytałem. To dużo mówi o mnie być może.

Koledzy, poproszę o garść informacji. Jak świetne, to chwalić się należy. Dzięki z góry.

Napisano (edytowany)

Dziękuję 

Niedługo urlop to sobie posłucham. Kolega nasz w zakładce testy napisał między innymi o ich brzmieniu. Przeczytałem i większość zrozumiałem. Bardzo cenne informacje, jestem mu wdzięczny.

Edytowano przez AudioTube
Napisano
Dnia 6.07.2024 o 11:08, Damian33 napisał:

Słuchałem ich i też tak twierdzę :), większość salonów robi cenę w okolicach 13k. Myślę, że to uczciwa cena jak za te paczki :) choć chce je osłuchać u siebie w domu 25m2 otwarte na kuchnię 9m więc  około 35m2 mam nadzieję, że Basu nie braknie :) 

Argon jak na wielkość zaskakuje ilością i jakością niskich tonów nawet model 0.

Ale sprowadzenie ich u siebie to najlepsza metoda.

Dnia 6.07.2024 o 12:33, AudioTube napisał:

Że świetne?

Niemożliwe, ponieważ nigdy i przenigdy o nich na tym forum nie czytałem. To dużo mówi o mnie być może.

Koledzy, poproszę o garść informacji. Jak świetne, to chwalić się należy. Dzięki z góry.

Pisaliśmy :)

Było omawiane przez pare osób ale fakt że to marka którą nie ma każdy salon i raczej niszowa.