Piotr Sonido Napisano Niedziela o 11:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:57 14 godzin temu, Darek Narozny napisał: Panowie Szybkie pytanie : mogę nabyć te fronty : polk signature elite es60 - czy zagrają dobrze z Yamaha RX V6A w kinie domowym , czy zostać i kupić Heco aurora 700 ? Proszę o wasze spostrzeżenia. Dziękuję bardzo Darek A co Ci nie pasuje? Ja bym został. Bo to zmiana w bok a nie do przodu. No chyba że coś bardzo Cie gryzie w Heco. to wtedy co innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Narozny Napisano Niedziela o 12:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:58 Witam serdecznie Panie Piotrze. W Heco pasuje lub nie pasuje mi nic , bo jeszcze ich nie kupiłem. Mam okazję kupić w podobnej cenie Heco aurora 700 lub Polk Audio Signature Elite ES60 . Dlatego pytam które do kina i do Yamahy RX v6a będą pasować. Wiele wskazuje że Polk jest lepszy , ale wolę zapytać Was Panowie Pozdrawiam Serdecznie z Irlandii Darek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jeden będzie wolał Polka, drugi Heco. Jak zawsze Obie kolumny cechuje duża energia, mocne uderzenie. Moim zdaniem Polki mogą być nieco bardziej otwarte i łagodniejsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts