Comret Napisano 11 sierpnia Udostępnij Napisano 11 sierpnia Cześć. Chciałbym Was zapytać na jaki model wymienić centralny głośnik, obecnie pozoststał BA ze starego systemu. A pytanie mam takie, czy w ciemno kupować Monitor Audio Silver C250 7g do kompletu z frontami MA czy rozważyć inny głośnik centralny? Cena powiedzmy 3-4 K. Maksymalna szerokość do ok 80 cm, ale pewnie optymalnie to okolice 50 cm. Sprzęt 5.1 opisany w wątku poniżej, braku mocy nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia 12 godzin temu, Comret napisał: Cześć. Chciałbym Was zapytać na jaki model wymienić centralny głośnik, obecnie pozoststał BA ze starego systemu. A pytanie mam takie, czy w ciemno kupować Monitor Audio Silver C250 7g do kompletu z frontami MA czy rozważyć inny głośnik centralny? Cena powiedzmy 3-4 K. Maksymalna szerokość do ok 80 cm, ale pewnie optymalnie to okolice 50 cm. Sprzęt 5.1 opisany w wątku poniżej, braku mocy nie będzie. A dlaczego nie głośnik do kompletu? Masz pewność, że będzie pasował do reszty wizualnie i brzmieniowo. Nie jestem pewien czy jest sens wyważać otwarte drzwi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia 14 godzin temu, Comret napisał: Cena powiedzmy 3-4 K. Maksymalna szerokość do ok 80 cm, ale pewnie optymalnie to okolice 50 cm. W tym budżecie nie ma sensu szukać czego innego. Żeby było sie warto bawić w takie eksperymenty to trzeba by mieć budżet 2x. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comret Napisano 13 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 13 sierpnia (edytowany) Ok. Jasne. Teraz przez przypadek mam BA który zgrywa sie z frontami wizualnie. Ot pytanie bo nie musze miec kompletu. Ale skoro nie ma sensu to zostaje MA C250. Edytowano 13 sierpnia przez Comret Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akustyka.pl Napisano 13 sierpnia Udostępnij Napisano 13 sierpnia Najlepiej wziąć z kompletu żeby wszystko się ze sobą zgrywało. Zapraszamy do kontaktu, chętnie pomożemy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts