Majtek2013. Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 (edytowany) 17 minut temu, Palmos napisał: Gdybyś choć raz jednego użył wiedziałbyś chociaż że się tam nie puszczą muzyki z telefonu, a się telefonem steruje. Byłoby dobrze gdybyś doczytał temat, w którym się wypowiadasz a nie wciskał autorowi wątku funkcjonalności (streamer), których nie oczekuje. Źródłem muzyki ma być smartfon a nie streamer. Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana). 9 godzin temu, Szamus1 napisał: Chce aby telefon został i tak źródłem dźwięku więc nie potrzebuje jakiś transmiterów bądź coś w stylu wiim mini bo na telefonie mam o wiele więcej możliwości słuchania (radia, Spotify, własną muzyka w pamięci czy YouTube) Ja ze swojej strony proponuję, żeby zamiast telewizora de facto w roli transmitera, użyć prawdziwego transmitera o lepszej jakości niż tv a tańszego niż streamer. @Palmos dotarło, czy mam to samo napisać DUŻYMI LITERAMI? @marcinmarcin - uwaga jak wyżej. Edytowano 28 sierpnia 2024 przez Majtek2013. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 "Temu Misiowi to chyba oczko się odkleiło i niech uważa zeby Majty nie spadły." Kolego @Majtek2013. trochę wyluzuj, bo za bardzo cię poniosło, i to co piszesz w stosunku do innych użytkowników forum delikatnie pisząc jest bardzo nie smaczne. Odpisz, cytując
Majtek2013. Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 @Tomasz Kluczynski niesmaczne to jest niezapoznanie się z tematyką wątku przez niektórych forumowiczów. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 11 minut temu, Majtek2013. napisał: @Tomasz Kluczynski niesmaczne to jest niezapoznanie się z tematyką wątku przez niektórych forumowiczów. I autor tematu i Ty macie słabe pojęcie jeśli wogle promujecie tego typu rozwiązania. 3 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 39 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: I autor tematu i Ty macie słabe pojęcie jeśli wogle promujecie tego typu rozwiązania. Nic dodać, nic ująć... w punkt 1 Odpisz, cytując
Majtek2013. Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 7 minut temu, marcinmarcin napisał: Nic dodać, nic ująć... w punkt Następny co to chce ludzi uszczęśliwiać na siłę i to jeszcze za nie swoje pieniądze. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 28 sierpnia 2024 Napisano 28 sierpnia 2024 1 godzinę temu, Majtek2013. napisał: Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana). DOTARŁO, że tylko się pogrążasz swoimi wpisami. Ja już z tobą nie będę dyskutował bo jak do słupa i nie ma sensu. Pozostaje nadzieja w tym że jak się w końcu douczysz sie do podstawowego poziomu i ponownie przeczytasz coś tu naskrobał to zdasz sobie sprawę jaka to głupota.🤭 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2024 Napisano 29 sierpnia 2024 Nie korzystaj z telefonu jako źródła! Tylko jako sterownik. Teraz odtwarzacze sieciowe potrafią być tanie nowe. Dostępne są także uzywane. Po co? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts