Majtek2013. Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia (edytowany) 17 minut temu, Palmos napisał: Gdybyś choć raz jednego użył wiedziałbyś chociaż że się tam nie puszczą muzyki z telefonu, a się telefonem steruje. Byłoby dobrze gdybyś doczytał temat, w którym się wypowiadasz a nie wciskał autorowi wątku funkcjonalności (streamer), których nie oczekuje. Źródłem muzyki ma być smartfon a nie streamer. Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana). 9 godzin temu, Szamus1 napisał: Chce aby telefon został i tak źródłem dźwięku więc nie potrzebuje jakiś transmiterów bądź coś w stylu wiim mini bo na telefonie mam o wiele więcej możliwości słuchania (radia, Spotify, własną muzyka w pamięci czy YouTube) Ja ze swojej strony proponuję, żeby zamiast telewizora de facto w roli transmitera, użyć prawdziwego transmitera o lepszej jakości niż tv a tańszego niż streamer. @Palmos dotarło, czy mam to samo napisać DUŻYMI LITERAMI? @marcinmarcin - uwaga jak wyżej. Edytowano 28 sierpnia przez Majtek2013. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia "Temu Misiowi to chyba oczko się odkleiło i niech uważa zeby Majty nie spadły." Kolego @Majtek2013. trochę wyluzuj, bo za bardzo cię poniosło, i to co piszesz w stosunku do innych użytkowników forum delikatnie pisząc jest bardzo nie smaczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013. Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia @Tomasz Kluczynski niesmaczne to jest niezapoznanie się z tematyką wątku przez niektórych forumowiczów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 11 minut temu, Majtek2013. napisał: @Tomasz Kluczynski niesmaczne to jest niezapoznanie się z tematyką wątku przez niektórych forumowiczów. I autor tematu i Ty macie słabe pojęcie jeśli wogle promujecie tego typu rozwiązania. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 39 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: I autor tematu i Ty macie słabe pojęcie jeśli wogle promujecie tego typu rozwiązania. Nic dodać, nic ująć... w punkt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013. Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 7 minut temu, marcinmarcin napisał: Nic dodać, nic ująć... w punkt Następny co to chce ludzi uszczęśliwiać na siłę i to jeszcze za nie swoje pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 28 sierpnia Udostępnij Napisano 28 sierpnia 1 godzinę temu, Majtek2013. napisał: Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana). DOTARŁO, że tylko się pogrążasz swoimi wpisami. Ja już z tobą nie będę dyskutował bo jak do słupa i nie ma sensu. Pozostaje nadzieja w tym że jak się w końcu douczysz sie do podstawowego poziomu i ponownie przeczytasz coś tu naskrobał to zdasz sobie sprawę jaka to głupota.🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia Udostępnij Napisano 29 sierpnia Nie korzystaj z telefonu jako źródła! Tylko jako sterownik. Teraz odtwarzacze sieciowe potrafią być tanie nowe. Dostępne są także uzywane. Po co? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts