Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
17 minut temu, Palmos napisał:

Gdybyś choć raz jednego użył wiedziałbyś chociaż że się tam nie puszczą muzyki z telefonu, a się telefonem steruje.

Byłoby dobrze gdybyś doczytał temat, w którym się wypowiadasz a nie wciskał autorowi wątku funkcjonalności (streamer), których nie oczekuje. Źródłem muzyki ma być smartfon a nie streamer. Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana).

9 godzin temu, Szamus1 napisał:

Chce aby telefon został i tak źródłem dźwięku więc nie potrzebuje jakiś transmiterów bądź coś w stylu wiim mini bo na telefonie mam o wiele więcej możliwości słuchania (radia, Spotify, własną muzyka w pamięci czy YouTube)

Ja ze swojej strony proponuję, żeby zamiast telewizora de facto w roli transmitera, użyć prawdziwego transmitera o lepszej jakości niż tv a tańszego niż streamer. @Palmos dotarło, czy mam to samo napisać DUŻYMI LITERAMI?

@marcinmarcin - uwaga jak wyżej.

Edytowano przez Majtek2013.
Napisano
1 godzinę temu, Majtek2013. napisał:

Więc gdyby kupił streamer to by go używał wyłącznie do bezprzewodowej transmisji muzyki (funkcja streamera byłaby niewykorzystana).

DOTARŁO, że tylko się pogrążasz swoimi wpisami. Ja już z tobą nie będę dyskutował bo jak do słupa i nie ma sensu. 

Pozostaje nadzieja w tym że jak się w końcu douczysz sie do podstawowego poziomu i ponownie przeczytasz coś tu naskrobał to zdasz sobie sprawę jaka to głupota.🤭