AudioTube Napisano 7 września Udostępnij Napisano 7 września Dnia 1.09.2024 o 18:47, bielak75 napisał: Pokój ma 3,3x5 m, w celu poprawy akustyki za 2 miesiące przejdzie modernizację. Fajnie, że możesz cieszyć się brzmieniem. Inny wzmacniacz i źródło. A co zamierzasz zmodernizować w pokoju? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielak75 Napisano 7 września Autor Udostępnij Napisano 7 września Już kupiłem zasłony, żona wybierała tylko kolor 😄😄😄😄 Za mieisac po urlopie: Na ścianie za kolumnami położę filc poroso grubosc 1 cm, który zasłonię lamelami na filcu. Lamele i filc zasłonią tylko część sciany. Po srodku będzie gola sciana i tv, ponizej komoda. W rogach za kolumnami może będą pulapki basowe. Nad sofą na całej przeciwległej ścianie będą półki z nierówno ułożonymi książkami. Żona ma ich wiele 😜 Będą dyfuzorem. Ściana na przeciwko okna obrazy z filcem lub piankami w środku. Jeden już zrobiłem sam, ale jakość wykonania ramy i osadzenia pianek jest żałosna, ale moja 🤣🤣🤣 Na suficie jest rama z regiosu że światłem, nie mam pozwolenia na zmiany. Podłoga to dywan, ale wtej matrix to ja jestem sceptyczny z powodów praktycznych tzw. dobrostanu😄 mam goldena i owczarka australijskiego i masę kudłów 🐕🐕🐕🐕 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września Miłego słuchania! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts