Lumberjax Napisano wczoraj o 15:07 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:07 7 minut temu, kaczadupa napisał: Jestem ciekaw jak będzie wyglądała sytuacja za dajmy 10 dni. Czy coś się jeszcze zmieni czy nie. Ja rowniez, w instrukcji Caspiana jest mowa o nawet 40 godzinach wygrzania, wiec zobaczymy pod koniec miesiaca :) 7 minut temu, kaczadupa napisał: Panie , na focie one stoją przy samej ścianie. Jak ma brakować basu ? No wlasnie, wczoraj ja mialem znacznie bardziej z przodu, dzisiaj tez testowalem rozne ustawienia, i szczerze? Mam wrazenie ze Arie sa naprawde malo wrazliwe na ustawienie, przynajmniej ja nie odczulem znaczacych roznic miedzy ustawieniem jakie mam teraz, a gdy staly z odstepem pol metru od sciany, wiec jestem wdziecznyza to bo WAF by sie nie zgodzil na wysuniecie jeszcze bardziej do przodu Apropos WAF: Partnerka sie zakochala w chromowym forncie AVM, Caspiana uwaza za strasznie brzydkiego Wiec zobaczymy jak z tym dalej bedzie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 15:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:11 A mojej czarny Caspian M2 się bardzo podobał chociaż nudziło ją jego granie. Dla mnie też on taki trochę damski z wyglądu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano wczoraj o 15:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:28 1 godzinę temu, Lumberjax napisał: Glosnosc na WiiM mam na 70%, na Roksanie nie cala 9ta, i jest naprawde glosno, zapas mocy tego Caspiana to obled uważaj, to nie zapas mocy, to duże wzmocnienie bo i zapewne wysoka czułość (wg papierów pre daje 9dB a końcówka mocy 30dB, hmmm), trudno powiedzieć przy jakim odkręceniu potencjometru będzie już przester. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano wczoraj o 15:42 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:42 11 minut temu, Robert eN napisał: uważaj, to nie zapas mocy, to duże wzmocnienie bo i zapewne wysoka czułość (wg papierów pre daje 9dB a końcówka mocy 30dB, hmmm), trudno powiedzieć przy jakim odkręceniu potencjometru będzie już przester. Chwila, ale godzina 9:00 to raptem 1/5 potencjometru, wiec gram na naprawde niskich wartosciach, aktualnie tak gram zeby z apki wiim regulowac glosnosc, bo bateria do pilota Caspiana nie dziala i musze wpierw nowa kupic, pozniej to juz wylacze regulacje poprzez WiiMa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano wczoraj o 15:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:52 Wysuń Focale choć trochę do przodu i dognij do środka, bo teraz masz je ustawione jak do katalogu wnętrzarskiego, a nie do słuchania Odwdzięczą się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano wczoraj o 15:59 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:59 5 minut temu, burz napisał: Wysuń Focale choć trochę do przodu i dognij do środka, bo teraz masz je ustawione jak do katalogu wnętrzarskiego, a nie do słuchania Odwdzięczą się. Do sluchania je wyciagam okolo polowe glebokosci kolumn do przodu, a zakrecone sa na okolo 3o stopni, na zdjeciu tego nie widac Dzieki, wlasnie to samo zaobserwowalem, to ma duzo wiekszy wplyw niz odleglosc do tylnej sciany 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Ja długo eksperymentowałem z ustawieniem, chyba najlepszy efekt mam przy skrzyżowaniu osi przed nosem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, Lumberjax napisał: Chwila, ale godzina 9:00 to raptem 1/5 potencjometru, wiec gram na naprawde niskich wartosciach ok, zgadza się to jest jak najbardziej bezpieczne, tylko pamiętaj że znacznie dalej to nie jest zapas mocy tylko powyżej mocy znamionowej. pełni świadom parametrów swojego sprzętu, u mnie głośno to zaczyna się od 14 mniej więcej. zauważ, że wiim ma ustawialny poziom napięcia wyjściowego: 2V, 1, 0.8, 0.5, 0.2. więc nie regulowałbym głośności na wiim, tylko ustawił fixed volume output i przetestował jak będzie lepiej - na 2V czy na 1V. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts