macieka13 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Witam, od jakichś 2-3 tygodnie nie włączałem amplitunera bo byłem za wyjeździe, po powrocie zaczął dziwnie buczeć, czasem na chwile przestaje po czym dalej buczy. Miejsce buczenia lewa przednia częśc. jak siedzę 2.5m od ampli nadal słychać. VID_20241004_101924.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieka13 Napisano 4 października Autor Udostępnij Napisano 4 października 32 minuty temu, macieka13 napisał: Witam, od jakichś 2-3 tygodnie nie włączałem amplitunera bo byłem za wyjeździe, po powrocie zaczął dziwnie buczeć, czasem na chwile przestaje po czym dalej buczy. Miejsce buczenia lewa przednia częśc. jak siedzę 2.5m od ampli nadal słychać. VID_20241004_101924.mp4 17.17 MB · 0 downloads VID_20241004_105748.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Jaki to model Arcama? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieka13 Napisano 4 października Autor Udostępnij Napisano 4 października Arcam avr20, w serwisie mi powiedzieli że muszę go wygrzać bo długo stał i że w okresie grzewczym jak się ma panele fotowoltaiczne to może buczeć, bo następuje spadek napięcia że Od 20 lat nie mieli problemów z kondensatorami, a to on buczy, tak że poczekam i zobaczę co się będzie działo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amatorkina Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Ja bym oddał, w takim sprzęcie nie powinno to mieć miejsca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Brzmi trochę jak wentylator, jesteś w stanie określić, z którego dokładnie miejsca dochodzi ten dźwięk? Ekran z kolei wygląda, jakby był fizycznie uszkodzony. Jesteś pewien, że nic nie uderzyło w sprzęt? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieka13 Napisano 5 października Autor Udostępnij Napisano 5 października Na ekranie jest naklejka od nowości, on ma około roku. Ampli zaczął chodzić normalnie po wygrzaniu dzisiaj 5 godzin, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts