resi Napisano 9 października Udostępnij Napisano 9 października Mianowicie szukam najlepszego zestawu do peceta z tidalem Chcę kupić coś gotowego najlepszego. Nie mam czasu ani ochoty tworzyć zestawu typu wzmacniacz i kolumny bo to już mam. Chcę nagłośnić pokój/biurko z kompem jak najńiższym wysiłkiem ale nie najtańszym. Mogę sporo wydać. Chcę zamówić coś najlepszego wyjąć z pudła podłączyć i tyle. Zależy mi na 2 warunkach, komunikacją kablowa między zestawem i komputerem i pilot Dzięki pomóżcie, proszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 października Udostępnij Napisano 9 października Cześć, jakiego brzmienia szukasz? I ile chciałbyś przeznaczyć na nowe kolumny? Warto sprawdzić KEF LSX II LT, aktywne Argon Audio Forte A5 Mk2 (obecnie w fajnej cenie). Szukając jeszcze ciekawszego grania warto sprawdzić System Audio Legend 5.2 Silverback, czy nowe Buchardt A10. Wszystko zależy od Twoich preferencji W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Podziałamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resi Napisano 9 października Autor Udostępnij Napisano 9 października które z tych mają pilota aby zdalnie ściszać i dawać głośniej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 października Udostępnij Napisano 9 października Buchardty, Argony posiadają Przy System Audio Legend 5.2 trzeba dokupić Stereo Huba, by był pilot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resi Napisano 9 października Autor Udostępnij Napisano 9 października jakby wygladała wspołpraca Argonów z pecetem? gdzie je zamówić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 października Udostępnij Napisano 9 października Zamówić można u nas Podpinasz przez AUX, czyli najpewniej jacka 3,5mm z kompa do 2x RCA w Argonach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 października Udostępnij Napisano 14 października Witaj, Jeśli jeszcze nie zakupiłeś, to polecamy przyjrzeć się głośnikom aktywnym, Elac Connex. Powinny w każdym calu, zaspokoić potrzeby Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts