Skocz do zawartości

Onkyo TX-NR7100 - brak pre-outów na fronty

Recommended Posts

Napisano
5 minut temu, eMBe napisał:

Dzwoniłem do jednego z tych sklepów przed założeniem tego wątku i jakbym chciał kupić nr7100 z pre-outami to bym nie kupił. Sprzedawca (zapewne patrzącą na zdjęcie na stronie) powiedział że ten amplituner nie ma pre-outów.

No i właśnie o to mi chodzi. To oznacza że ten amplituner nawet nie wylądował na półkę w salonie nigdy. Nie mówiąc o testach.

I właśnie dlatego to cena ma obecnie znaczenia i klient wybierzesz Amazon bo tam ma podobne wsparcie.

No wyszło słabo. A obawiam się że to nie jest odosobniony przypadek.

Równoważąc swoją wypowiedź i broniąc nieco sklepy powiem tylko że dawniej spora czesc dystrybutorów w tym także DSV który początkowo miał Pioneera i EIC który miał Onkyo robily szkolenia z nowych produktów.

Jesli sklep tego nie ogarnia to powinno to wyjsc od dystrybutora/ producenta.

Napisano
4 godziny temu, Piotr Sonido napisał:

No i właśnie o to mi chodzi. To oznacza że ten amplituner nawet nie wylądował na półkę w salonie nigdy. Nie mówiąc o testach.

Ja swoją sztukę 7100 kupowałem w Bielsku w https://top-audio.pl/pl/p/Onkyo-TX-NR7100/1575

https://top-audio.pl/pl/p/Onkyo-TX-NR7100/1575#galleryName=productGallery,imageNumber=4

Wolę podjechać i pomacać na miejscu. A kupuję tam od 1998 roku .

Napisano (edytowany)

A gdyby sklepy dały fotki od dystrybutora to nie byłoby nieporozumień, sprawdziłem na stronie Konsbud i tam są pre na zdjęciu 😜. W specyfikacji też jest napisane przy wyjściach analogowych.

Edytowano przez tomek72
Napisano
23 minuty temu, tomek72 napisał:

A gdyby sklepy dały fotki od dystrybutora to nie byłoby nieporozumień, sprawdziłem na stronie Konsbud i tam są pre na zdjęciu 😜. W specyfikacji też jest napisane przy wyjściach analogowych.

No dokładnie, wrzuciłem wcześniej link :)