Piotr Sonido Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 5 minut temu, eMBe napisał: Dzwoniłem do jednego z tych sklepów przed założeniem tego wątku i jakbym chciał kupić nr7100 z pre-outami to bym nie kupił. Sprzedawca (zapewne patrzącą na zdjęcie na stronie) powiedział że ten amplituner nie ma pre-outów. No i właśnie o to mi chodzi. To oznacza że ten amplituner nawet nie wylądował na półkę w salonie nigdy. Nie mówiąc o testach. I właśnie dlatego to cena ma obecnie znaczenia i klient wybierzesz Amazon bo tam ma podobne wsparcie. No wyszło słabo. A obawiam się że to nie jest odosobniony przypadek. Równoważąc swoją wypowiedź i broniąc nieco sklepy powiem tylko że dawniej spora czesc dystrybutorów w tym także DSV który początkowo miał Pioneera i EIC który miał Onkyo robily szkolenia z nowych produktów. Jesli sklep tego nie ogarnia to powinno to wyjsc od dystrybutora/ producenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozek23 Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No i właśnie o to mi chodzi. To oznacza że ten amplituner nawet nie wylądował na półkę w salonie nigdy. Nie mówiąc o testach. Ja swoją sztukę 7100 kupowałem w Bielsku w https://top-audio.pl/pl/p/Onkyo-TX-NR7100/1575 https://top-audio.pl/pl/p/Onkyo-TX-NR7100/1575#galleryName=productGallery,imageNumber=4 Wolę podjechać i pomacać na miejscu. A kupuję tam od 1998 roku . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października I oni mają Europejskie zdjęcie. Z ciekawości był na ekspozycji czy nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozek23 Napisano 24 października Udostępnij Napisano 24 października Był i była możliwość odsłuchu . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października ok super. No to oni mieli przy najmniej dobre zdjęcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października (edytowany) A gdyby sklepy dały fotki od dystrybutora to nie byłoby nieporozumień, sprawdziłem na stronie Konsbud i tam są pre na zdjęciu 😜. W specyfikacji też jest napisane przy wyjściach analogowych. Edytowano 25 października przez tomek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 25 października Udostępnij Napisano 25 października 23 minuty temu, tomek72 napisał: A gdyby sklepy dały fotki od dystrybutora to nie byłoby nieporozumień, sprawdziłem na stronie Konsbud i tam są pre na zdjęciu 😜. W specyfikacji też jest napisane przy wyjściach analogowych. No dokładnie, wrzuciłem wcześniej link 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października Sklepy dawały fotki z neta bo każdy chciał miec już to na stronie żeby zachęci i żeby google im to podbijało. A że fotki były pierwsze wersji US om to mamy co mamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts