kpkp Napisano 8 listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2024 Dokładnie w ps5 pisze tak Wyjście Audio „format Audi (priorytet); - linear PCM - Dolby atmos - Dolby audio - DTS najlepszy będzie atmos o ile da się uzyskać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 listopada 2024 Udostępnij Napisano 10 listopada 2024 Dnia 6.11.2024 o 21:25, Butler napisał: Detoks? 😉 Przydatna sprawa. Dobrze robi na mózg. Dnia 8.11.2024 o 08:51, kpkp napisał: Pytanie co jak gra nie będzie w Dolby atmos wtedy jest samo dolby? Hehe sorry za takie pytanie, ale nie ma opcji auto… Różnicy w odbiorze nie będzie. Słuszna uwaga PanKlor to jedynie samopoczucie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpkp Napisano 2 grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2024 (edytowany) Dnia 8.11.2024 o 09:03, PanKlor napisał: W przypadku soundbara to co najwyzej kwestia samopoczucia 😉 Ustaw Atmos albo passthrough/bitstream. Jak nie będzie Atmos to oba sprzety powinny sobie poradzic. Jeżeli ustawie „Pass Through” no na cyfrowym Polsacie nie mam głosu, ale na YouTube już tak, więc pytanie mam do wyboru jeszcze PCM, ale to odrzuciliśmy, bo to jest stereo więc mogę wybrać jeszcze „AUTO” rozumiem, że sam będzie dobiera wyjście dźwięku cyfrowego wtedy Dnia 8.11.2024 o 09:03, PanKlor napisał: Dnia 8.11.2024 o 09:03, PanKlor napisał: Edytowano 2 grudnia 2024 przez kpkp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bramowicz1 Napisano 31 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2024 Dnia 29.10.2024 o 08:27, kpkp napisał: Nie widzę tej opcji „power on volume” w soundbarze… Odnośnie konsoli ps5, pytasz o ustawiona opcje dźwięku w samej konsoli tak? - nie wiem, bo chwilowo nie mam konsoli, będę miał za tydzień, z co powinno być ustawione jeżeli idzie to jakąś ująć? Odnośnie podłączenia to kabel hdmi z konsoli jest podłączony do tv go śnieżna hdmi 2.1 Urządzenia peryferyjne takie jak Blu-ray, konsola, playery bezpośrednio pod wejscie HDMI od soundbara. Tylko w ten sposób uzyskasz bezstratne audio. Tv zdekoduje je do stereo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallosu Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Przede wszystkim reset urządzenia do ustawień fabrycznych. Potem aktualizacja urządzenia. następnie w aplikacji Surround Sound ustaw na Standard. I używaj tylko tego trybu. Każdy inny jest kiepsko zaimplementowany przez Philipsa. Na innym forum dostales tą podpowiedz, ale widzę że dalej temat ciagniesz tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts