McKarmi Napisano 14 listopada Udostępnij Napisano 14 listopada 2 minuty temu, theUnoQue napisał: Hmm a co wybralibyście budując kino na tych "20 metrach". Oparlibyście się o serie FA F500 (F501+F500c) czy może Triangle Esprit Antal Ez z Centrale Voce EZ? U mnie grałoby to z Denon x3800. Miałem w stereo i F501 i Antale Esprit EZ. Triangle moim zdaniem są kolumnami wyższej klasy, ale lubią się z gęsto grającymi wzmacniaczami - nie wiem jak gra Twój Denon. F501 z kolei wolą jaśniejsze i lekko grające wzmacniacze. Triangle mają też mniej dołu, ale w kinie dół zrobi Ci i tak subwoofer. Mają z kolei dużo czytelniejszą średnicę, co w kinie zrobi robotę. Możesz je mieć w podobnej cenie? Jeśli tak, stawiałbym na Triangle, które raczej normalnie są dużo droższe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 listopada Udostępnij Napisano 15 listopada Do Denona moim zdaniem Triangle mogą być ciekawszym wyborem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts