McKarmi Napisano 14 listopada 2024 Napisano 14 listopada 2024 2 minuty temu, theUnoQue napisał: Hmm a co wybralibyście budując kino na tych "20 metrach". Oparlibyście się o serie FA F500 (F501+F500c) czy może Triangle Esprit Antal Ez z Centrale Voce EZ? U mnie grałoby to z Denon x3800. Miałem w stereo i F501 i Antale Esprit EZ. Triangle moim zdaniem są kolumnami wyższej klasy, ale lubią się z gęsto grającymi wzmacniaczami - nie wiem jak gra Twój Denon. F501 z kolei wolą jaśniejsze i lekko grające wzmacniacze. Triangle mają też mniej dołu, ale w kinie dół zrobi Ci i tak subwoofer. Mają z kolei dużo czytelniejszą średnicę, co w kinie zrobi robotę. Możesz je mieć w podobnej cenie? Jeśli tak, stawiałbym na Triangle, które raczej normalnie są dużo droższe. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 15 listopada 2024 Napisano 15 listopada 2024 Do Denona moim zdaniem Triangle mogą być ciekawszym wyborem 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts